fredag 26 februari 2010

Nu töar det

Satt i godan ro och tittade på TV igår när jag hörde hur det började smattra på takfönstret ovanför skallen. Det började att regna! Men vad fasen.. Istapparna ovanför köksfönstret rasae ner i en farlig fart och stod som spett i snön. Nu har de ialla fall kommit ner så att jag vågar öppna fönstret igen utan att vara rädd för att få ett isspett rakt genom rutan.

Idag ska jag fara runt med dammvippa och snabeldrake några varv innan det är dags att välkomna min gamla studiekompis M (ja, hon är inte särskilt gammal). Det ska bli jättekul att ses igen. Imorgon blir det troligen en tur till Västervik för att träffa den tredje musketören i vårt lilla gäng som tillsammans satt och slet med vår kandidatuppsats när det begav sig.
Hoppas nu bara att det inte blir ashalt när M ska köra hit. Det tar ju trots allt en stund. Ta det försiktigt M, jag ser hellre att du kommer fram hel.

T ska jag hämta nästa lördag och han har redan packat! Nu börjar han yra om att ta en resväska till. Jisses, hur mycket kläder behöver han egentligen? Eller är det alla mina födelsedagspresenter som kräver plats:) Den bästa presenten är att han kommer hit, det ska bli så kul.

Såg för någon dag sedan att den nya Sex and the city-filmen kommer att ha världspremiär den 28 maj. Det ska jag absolut inte missa. Så alla ni som gillar SATC, skriv in detta datum i kalendern.

Dags för lite kaffe innan det är dags att ta itu med dagen.

Tjingeling

3 kommentarer:

Taina sa...

Jaha, så ni är också 3 musketörer från studietiden? Det var vi med och håller ihop än. Så kul!

Vad skönt med lite "värme" och speciellt innan T kommer. Annars får han väl en chock!

Hoppas du får en trevlig helg nu!

Kram

SweFlo sa...

Åh vad kul att T kommer! Det måste ju verkligen vara underbart! Ha en bra helg, kram!

Camilla sa...

Taina:

Jajamensan, det är vi:) Fast det var inte så längesedan vi slutade, men det känns som en evighet när man inte ses på länge. Det är något speciellt med de där musketörgängen tycker jag.

Haha, ja du T får väl spader med kylan:) Men nu töar det ordentligt. Men det ska visst bli kallt igen nästa vecka. Aldrig är vädereländet riktigt bra nu.

Kram


Sweflo:

Ja, det ska verkligen bli jätteroligt att han kommer hit. Hoppas nu att tiden går fort till lördag. Skönt att han landar på morgonen så jag inte behöver vänta hela dagen.

Kram