torsdag 25 februari 2010

Solen visade sig. Tro det eller ej

Vilken underbar dag det var igår! Äntligen visade sig solen, hela dagen faktiskt. Åhh, vad fint det var ute med snön som gnistrade som ett diamanttäcke. Det är så det ska vara lite oftare på vintern.
Idag är det tillbaka till det normala, dvs molnigt. Men det gör inte så mycket för solskenet gav mig mer energi. Jag hoppas på fler soliga dagar.

Gårdagen spenderade jag med bästa väninnan K, hennes man och vovve. Det var dags för att bli lite "beautyfied". På programmet stod klippning och nya naglar. Det blev jättesnyggt, som alltid. Helt rätt med lite vår och sommarkänsla tycker jag. Det kan ju behövas nu när jag har fått nog av det här med snöande.



Vi tog en liten promenad för att spana in en lägenhet som de varit och tittat på. Himmel, så kallt det var! Vi frös nästan ihjäl. Men vilket läge, precis vid vattnet. Vilken härlig utsikt! Hoppas att säljaren accepterar deras bud. För jag kan definitivt se oss sitta på uteplatsen med ett glas vin en varm sommarkväll och filosofera över livet medan solen går ner över Kalmarsund:) Håller tummarna K & F!

Idag kör ju bokrean igång så jag tänkte att jag skulle ta mig in till stan och spana runt lite på årets utbud. Kanske hittar jag några fynd. Det återstår att se.
Lite andra butiker lär jag väl också titta in i. Just nu är det lite trist innan det verkligen smäller till med vårkläderna för fullt. Men jag har sett att en av mina favoritfärger, karamellrosa, är inne nu så jag måste bara kolla om det finns något fint som jag kan lägga vantarna på.
I eftermiddag står tvättning på agendan. Och det tycker jag faktiskt är grymt tråkigt. Som tur är så har vi snabba tvättmaskiner i tvättstugan. Men att fara upp och ner som en skållad råtta i en hiss tillhör inte mina favoritaktiviteter om man säger så.

Nej, nu är det dags för en kopp kaffe innan det är dags att göra en raid i stadens bokaffärer.

Återkommer nog senare under dagen.

Tjingeling för nu

2 kommentarer:

Annika sa...

WOW, vilka naglar. JAG är impad!!
Snyggt.
Och så håller även jag tummarna för din kompis och drömlyan...
Låter underbart.
Kram!!

Camilla sa...

Annika:

Tack! Jag tycker att de är jätteläckra! Blir sugen på lemonad, en pool & palm när jag tittar på dem. Hon är duktig K:)
Newsupdate vad gäller hennes lya: deras bud accepterades. Så nu ser jag fram emot någon varm sommarkväll med ett glas vin på deras uteplats. Jag har ju redan bjudit in mig själv:)

Kram