onsdag 17 februari 2010

Krascher i mängder

Ja, det var det i störtloppet för damer. Åkare föll som käglor till höger och vänster. Vissa klarade sig rätt långt och en hann knappt ens starta innan det gick åt skogen.
Tyvärr kraschade även Anja i sista hoppet. Riktigt synd då hon hade riktigt bra fart och just då låg på en andra plats. Nu återstår att se om hon har fått någon skada. Det såg ialla fall riktigt läskigt ut.
Stackars Anja.

Även i sprintkvalet när det gäller längdskidor blev det också några fall, och det värsta var väl det där en av damerna helt gled av banan i en kurva och rakt ner i något slags hål. Hon bara försvann. Dessutom verkade hon ha fått någon skada efter fallet och försvann även ur tävlingen.

Curlingdamerna fortsätter att vinna och det är ju kul. Det verkar vara en ganska ofarlig sport i jämförelse med många andra vintersporter. Tur att det finns några sporter där man inte riskerar livhanken så fort man tävlar.

Nu återstår det att se vad herrarna kan göra i sin första hockeymatch senare ikväll/natt.

2 kommentarer:

Annika sa...

Anjas fall var grymt...GRYMT!!!
Usch och fy vad hemskt det såg ut.
Hoppas att hon kan komma igen...
Verkligen!
Och Petra Majdic som åkte av sprinterbanan. Jösses vilket FALL: Hon lär ha slagit i en sten...
Usch så hemskt.

Idag ska vi hoppas på mer tur för oss svennar...
Vi vann ju hockeyn igår, men det var väl knappast otippat...

Curling är en rätt snäll sport ja...och tråååkig, men det kanske är för att jag inte fattar ngt. Borde nog lära mig lite eftersom det är curling nästan varenda dag...

Kram!!!

Camilla sa...

Annika:

Ja, fy sjutton vad läskigt det såg ut. Hon flög ju 60 meter! Helt otroligt att hon inte slog ihjäl sig!

Ja, nu får vi väl hoppas att det rätar till sig och att andra är i form och allt vad de nu ska vara för att vinna någon slags medlaj.

Curling är faktskt inte så himla trist när man väl har fått kläm på reglerna. Jag skulle nog kunna tänka mig att prova det själv.

Kram