tisdag 23 februari 2010

Kaos & irritation

Snön fortsätter att komma ner i större eller mindre omfattning. Detta har ställt till väldeliga problem för SJ. Eller ja, de problemen har faktiskt hållt på ända sedan jul men nu är det värre än någonsin. Tåg är försenade, stannar mitt i ingenstans och nu är mängder av avgångar inställda.
Det verkar inte finnas någon ände på kaoset. Resenärerna är rent ut sagt skitförbannade, kanske inte så mycket på förseningarna men på den bristfälliga eller icke-existerande informationen. Det kan jag faktiskt förstå, för det finns väl inget mer frustrerande än att inte veta när eller om man överhuvudtaget kommer fram. Hur ska man då kunna meddela folk som ska hämta en eller jobbet eller vad det nu kan vara?
Nej, skärpning SJ se till att få ordning på informtionsflödet ialla fall! Det verkar ju vara en enklare nöt att knäcka än att snön fortsätter att vräka ner.

Det verkar som om varenda inlägg nu innehåller snö. Lite trist så nu ska jag sätta mig och klura ut något annat som kommer under dagen, förutom OS-uppdateringen då.

Tjingeling för nu

2 kommentarer:

Annika sa...

JUST det där när man inte får information är det absolut värsta. jag förstår att folk är PISSED..
Kram!

Camilla sa...

Annika:

Frånvaron av information kan få den mest härdade att gå i taket efter ett tag.
Nu ska Banverket visst få hjälp från militären. Men hur många av dem finns det undrar jag nu när lumpen är avskaffad? Lite sent påtänkt efter 2 mån trassel tycker jag.

Kram