torsdag 25 februari 2010

Vinnare och förlorare


Måste säga att jag tycker att medlajerna i detta OS är väldigt snygga. Stora och tunga, precis som de ska vara.
4 stycken av den ädlaste valören hängdes ju runt halsen på herrstaffettlaget igår. Vilka grabbar säger jag bara! Det var väldigt spännande, och rättvist.
Nu fick ju norrbaggen Northug, som har en mun som glappar ständigt, så han teg kan man ju hoppas. Men jag måste säga att jag var grymt imponerad av hans åkning.
Tack grabbar för spännande underhållning här hemma i soffan!
Ikväll blev det dessutom klart att curlingdamerna spelar final mot Kanada. Jag tror i och för sig att Kanada kommer att bli en väldigt svår motståndare. Men en silvermedalj är inte heller illa. Återstår att se hur det går.
Andra som det inte gick lika bra för är Tre Kronor som imorse förlorade mot Slovakien. Jag såg inte hela matchen, men det jag såg var väldigt spännande. Synd att det gick som det gick, men så är det ibland.
För Anja gick det inte heller bra i storslalom. Men jag tycker inte att hon ska vara alltför deppig. Hon klarade sig ju med livhanken och alla ben i behåll efter den där otäcka kraschen i störtloppet. Jag gillar Anja skarpt för att hon har ett så stort fokus och inte ger sig.
Själv tog jag mig in till stan och besökte stadens bokhandlar idag. Det blev två böcker som fick följa med hem. Har redan börjat läsa den ena och allt jag kan säga att den kommer nog att bli mycket bra med tanke på hur den har börjat.
Nej, nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag kan bota min huvudvärk som just nu plågar min arma skalle.
Godnatt

Inga kommentarer: