tisdag 2 mars 2010

Back to normal

Jaha, nu är både helgen och OS över. Måste säga att jag tycker att det känns lite tomt.
Helgen var väldigt trevlig med besök från M och att musketörsgänget återigen var återförenat på lördagen. Vädret kunde ha varit lite roligare, men så är det. När vi körde till Västervik så regnade det och det tillsammans med töande gjorde att vägen var väldigt blöt. På ett ställe såg det ut som lastbilen framför körde in i en biltvätt. Världens vattenpöl, eller rättare sagt sjö, på vägbanan. Inte så kul då vattenplaning inte är att leka med. Vi råkade som väl var inte ut för det.
Väl framme var det dags att attackera stadens alla butiker. Ja, vi hann med en del. Jag hittade ett par skor för halva priset, 250 kr. Inte illa för jag brukar inte hitta något på rea. Så nu har jag nya, fina skor att trippa runt i till våren. Om den nu kommer någon gång.
L måste vara världsmästare i att fynda. Jag tror inte att hon köpte en endaste liten grej till ordinarie pris.
Shoppinglunch hann vi också med, och sen hade L:s mamma fixat kaffe och semlor till oss innan dte var dags att styra söderut igen. Vilken mysig dag vi hade tillsammans alla tre. Det kändes som om tiden hade stått stilla.

OS blev ju riktigt bra för Sveriges del. Guld till curlingdamerna, som för övrigt försvarade sitt OS-guld från förra gången. Inte illa. Och så brons på fem-milen. Vem hade kunnat tro det? Ett brons i slalom för herrar blev det ju också.
Bra kämpat alla svenskar som har skapat sådan spänning för oss som suttit framför TV:n och hejat!
Avslutningsceremonin var precis lika imponerande som invigningen tyckte jag. Verkligen underhållande med massor av musik.

Idag skiner solen från en klarblå himmel, till skillnad från igår då det snöade och blåste som sjutton. Som tur var kom det inte mer än ca 1 cm snö här. Och nu ska det väl inte snöa mer, åtminstone inte på en vecka.
Jag ska ge mig ut på en liten promenad under dagen och njuta av det fina vädret.

Nej, nu kaffet bubblat klart. Så nu blir det en kopp och några sidor i min bok, spännande värre är den.

Tjingeling för nu

Inga kommentarer: