onsdag 25 mars 2009

Våfflor & vad hände med våren??

Det blev våfflor hemma hos mamma precis som jag skrev tidigare. Det var sagolikt gott måste jag säga. Dessutom serverade hon nykokt hallonsylt till smaskigheterna. En barndomsvän till hennes man var också där, en rolig prick. Jag skrattade så mycket att jag fick ett vansinnigt hostanfall och nästan höll på att kvävas på kuppen :) Så kan det gå.
En promenad i det vackra vädret hann vi också med. Första på flera veckor känns det som, ja ialla fall två veckor.
Men kallt var det trots att solen gjorde sitt bästa för att försöka värma mig. Men men.. Som tur var hade jag utrustat mig med en varm jacka och handskar för att stänga ute den värsta kylan.
Innan jag åkte till mamma pratade jag med älsklingen. Jag kvittrade på om att det var underbart väder med strålande sol. Fem minuter efter vi slutat prata traskade jag glad i hågen nerför trapporna och ut i.... fallande snö!! Vad fasen hände med våren?
Hoppade in i bilen med snön yrande omkring. Men efter att ha kommit halvvägs över Ölandsbron så upphörde snöyran. Vilken tur!!

Vad händer annars då? Ja inte så mycket precis. Har börjat läsa en ny bok som jag kommer att skriva om när den är utläst.
Ska se om jag kan få med mig en hårt arbetande kompis på bio i helgen. Marley and me har premiär på fredag. Den skulle jag vilja se, verkar kul. Det kan jag behöva på lördag.
Vi får se vad som händer.

Ha en trevlig kväll

Tjing Tjing

Inga kommentarer: