lördag 14 mars 2009

Liten snark...

Nu börjar snart upplösningen på melodifestivalspektaklet. Det är väl bara att sätta sig tillrätta i soffan och kolla in vem som ska skickas till Moskva. Ärligt talat så har jag ingen favorit och det får bli som det blir.

Efter en liten inköpsrunda av diverse förnödenheter kom jag hem och började frysa något vansinnigt. Kände mig som en djupfrusen isglass. Händerna var som två isbitar, fötterna likaså. Letade upp en fleecetröja och kröp upp i soffan invirad i två plädar. Efter ett tag måste jag ha slocknat och vaknade plötsligt av något obestämbart oljud. Vad fasen var det? Efter ett par sekunder insåg jag att det var telefonen som skrällde. Mamma kvittrade i andra änden: "Hej vad gör du?". Ja inte sa jag att hon ringde och störde mitt i en fantastisk dröm precis. Nej istället blev det som vanligt: "Inget särskilt".

Varför låter man som om man absolut inte sover även om folk ringer och väcker en mitt i natten. Nej då, istället drillar man som en lärka. Och skulle nu någon mot all förmodan fråga om man sover, blir svaret: "Oh nejdå inte alls".

Är det bara jag som gör det eller??

Varför säger jag aldrig: "Jag sov som en sten, men nu är jag vaken". Har inget problem med att bli väckt, är jag bara tillräckligt trött så somnar jag om.
Ska nu försöka att hålla mig vaken under alla låtarna.
Tjing Tjing

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha! Ja,varför svara man så???Urdumt!
Man borde säga...
-Din klant! Jag låg och vilade....grrr....
men man säger så snällt ....ingen fara...grrrrr

//virpi