fredag 13 mars 2009

Fredagen den 13:e

Jaha, idag ska man väl se upp med allt så att det inte går helt åt skogen. Eller...?

Skrockfulla får spader om de ser en svart katt gå över gatan, man ska inte lägga nycklar på bordet mm. Dessutom ska man inte gå under stegar.
Nej det är ju klart, om man har lite självbevarelsedrift så försöker man undvika det. Stegskrället kan ju ramla ner i huvudet på en. Har inget med skrock att göra utan sunt förnuft.
Själv har jag oftast haft mina mest tursamma stunder just fredagen den 13:e. Så idag blir det till att köpa ett gäng skraplotter och se om storvinsten ligger där och lurar.
Däremot finns det iallafall två personer som har haft otur idag.
Älsklingen råkade köra på ett trasigt lastbilsdäck på väg till jobbet med följden av att den främre nummerplåten flög av. Efter 30 min letande längs en väldigt trafikerad motorväg hittade han den med livet i behåll. (Tror att han fick lite av min tur där)
Person nummer två måste vara den man som backade rakt in i en bensinpump med en begravningsbil för några timmar sedan. Lite fräck var han allt, hoppade ur bilen och kollade efter skador. Såg väl inga, på bilen iallafall. Hoppade sen in och körde iväg. Kvar stod pumpen helt sned. Inte nog med det, han var ju inte precis ensam där och en hel hög vittnen såg vad som hände . Folk är inte lite fräcka. Så han förtjänade fatiskt att ha otur.
Så nu vet ni, strunta i katterna men håll koll i backspegeln.

Tjingeling

Inga kommentarer: