söndag 4 april 2010

Påskfirande och födelsedag

Hoppas att ni alla har en riktigt skön påsk.
Vädret här har varit helt underbart de senaste dagarna, men idag är det lite mörkare ute så det kanske kommer en regndroppe. Men vad gör det? För idag ska vi hem till den ömma modern och fira hennes födelsedag. Trerätters middag väntar. Ja, jag har fått redaa på menyn över telefon när jag ringde henne i morse för att gratta. Då stod hon och lagade mat. Bl a blir det helstekt fläskfilé med baconlindad sparris och gorgonzolasås. Mums vad gott!

Igår var jag hos mamma och åt påskmiddag och gav ett påskägg till systerdottern som var där. Jag behövde faktiskt inte köpa mer godis för att fylla det med efter min "lilla" raid i godispåsen;)
Efter den här helgens ätande behöver jag nog inte äta mer på en vecka, iallafall inga större måltider. Men gott ska det bli.

Annars händer det inget särskilt alls. Jag ska ägna mig åt lite läsning innan det är dags för att susa iväg över till Öland. Det är alltid skönt.

Ha en skön söndag.

Tjingeling

2 kommentarer:

Nena in da USandA sa...

ÅÅÅÅH, hur fin som helst ju!!! Lyllos! Jättestort grattis igen!
Kram :)

Camilla sa...

Magdalena:

Ja, jag gillar den skarpt. Inte för mycket bjafs som är vanligt däröver. Mer stilren, men med massor av ädelstenar. Me like:)

Kram