torsdag 15 april 2010

Drama

Här händer det grejer må ni tro.
Igårkväll utsattes macken som ligger på andra sidan gatan från mitt hus för ett rånförsök. Den som jobbade gav rånaren inga pengar och låste dessutom in personen i butiken. Rånaren lyckades trots detta att panga en ruta och ta sig ut. Nu vimlar det av poliser runt macken som letar efter spår. De har visst hittat en jacka nu. Drama, drama...
Tur att jag inte var där då hade jag väl fått stora skälvan.

Imorgon är det meningen att jag ska sitta på ett flygplan på väg till T, men de planerna kan gå i stöpet. Tack vare en vulkan på Island som spyr ut aska. Detta askmoln sprider sig nu över norra Europa och ställer till problem för flygtrafiken. I Norge, Irland & i London är alla flyg inställda, likså i norra Sverige. Flygen till USA från Stockholm skulle gå men ta en annan rutt.
Problemet är att det där askmolnet förväntas svepa in över hela Sverige och Danmark. Just nu har jag ingen aning om hur det kommer att bli eller när jag kommer iväg.
Återstår att hålla mig uppdaterad under dagen och kvällen. Och även tidigt imorgonbitti.
SAS har lovat att alla får boka om sina biljetter på de avgångar som blir inställda och det är ju bra. Skönt att flygbolagen tar detta på allvar för risken finns ju att flygmotorerna kan skadas så att de stannar. Och det vill man ju verkligen inte vara med om.
Nu återstår bara att se om jag kommer iväg eller inte.

2 kommentarer:

Marie sa...

Gud vad taskig timing! Hoppas att du kommer iväg! Här är i västra småland är allt som vanligt. Mkt på jobbet just nu. I helgen blir det helsingborg med syster med sambo. Ha det gott! Kramar!

Camilla sa...

Marie:
Visst är det osis, men vad kan man göra. Bara att gilla läget. Säkerheten kommer först. Men jag hoppas på att komma iväg på söndag istället.
Hoppas ni får det kul i H-borg.
Ha det gott.
Kram