måndag 30 augusti 2010

Förbaskade hosta

Idag skulle vi äntligen träffas, bästa väninnan och jag. Sagt och gjort så drog jag hem till henne, men efter knappt två timmars pratande fick jag världens hosta som absolut inte ville ge med sig. Så det var bara att åka hem och hälla i mig hostmedicin. Huvudvärken kom som en explosion över ena ögat efter kraftansträngningen.
Så himla synd när vi äntligen hade tid att ses, men vad gör man när hostan överröstar allt annat ljud och det inte går att få någon ordning på eländet trots en hel drös med Vicks blå och vatten i mängder? Nej, vi får helt enkelt ta och göra om det snart, utan hosta allra helst förstås.
Förkylningseländet har ju hängt med i ungefär två veckor nu, men inte brutit ut ordentligt. Jag hoppas att det blir ändring på det nu.

Idag har någon slags flygövning med Jas kört igång här. De ska hålla på hela veckan och det lär visst också bli en del nattflygningar. Det tackar vi ödmjukast för. Jag hörde ett himla liv i eftermiddags när ett plan lyfte så vi får väl se. Har jag tur sover jag som en gris och kommer inte att höra ett smack när de drar iväg på uppdrag.

Tjingeling

2 kommentarer:

Stef sa...

Usch jag hatar när man blir sjuk sådär just när man ska ha roligt! Kör i dig en massa tylenol pm så sover du som en stock! Hoppas du mår bättre snart! kramar

Camilla sa...

Stef:

Jag dricker massor med hostmedicin och det smakar ju bläk. Men då får jag iallafall sova lite.
Hoppas nu att det snart ger med sig.

Kram