måndag 23 augusti 2010

Kul återseende

Ny vecka och nu ikväll blir det återkomst för några gamla program på TV4. Nu ska jag kolla på Gunde Svan när han med stor inlevelse hejar på deltagarna i Fångarna på Fortet. Vem kan glömma hans glada tillrop: "skynda skynda" när de tävlande ser ut som om de håller på att fullständigt krokna. Det ska bli kul att se de 6 helt nyinspelade avsnitten. Givetvis är Agneta Sjödin åter Gundes vapendragare. Kvällens två lag som tävlar är Svenska Mästare mot Fortets Mästare. Ska bli kul att se dessa supertaggade idrottsstjärnor i en massa märkliga grenar som att exempelvis gissa gåtor. Och den som står för gåtorna i denna version är ingen mindre än den hyperstressade pappan i Vi hade iallafall tur med vädret. Hans namn kommer jag tyvärr inte på, men vad gör det för ingen kan väl glömma hans färd över biltaket i biltvätten? Det är ju en klassiker.
Nu är det hans tur att kläcka en gåta till de två tävlane som ser ut som fågelholkar.
Herregud, hur ser karln ut?! Han ser ut som en sådan där sliskig smörsångare med gigantiska skjortsnibbar på kragen och ett guldhalsband som väger 3 kilo. Hahaha, du milde!

Vädermässigt har dagen varit helt okej, men inatt ska det visst dra in något regnoväder. Dessutom ska det visst blåsa ordentligt också. Rena höstrusket med andra ord. Men den där hösten hoppas jag håller sig borta ett tag till. Visst kan hösten vara fin, men sen vet man ju att det som väntar är mörker, kyla, snö och is i flera månader. Och det lockar inte mig det minsta.

Nej, nu är det nästan kolsvart så jag ska nog tända en massa ljus och bara slappa framför TV:n. Måste ju se vem som vinner kampen om skatten på fortet.

Tjingeling

Inga kommentarer: