söndag 10 april 2011

Vädret är underbart!

Vaknade upp till en ny dag med underbart väder. Och nu har blåsandet gett med sig också så idag kan det nog bli riktigt varmt. Skönt.
Tidigare i veckan drog en storm in och på många ställen ställde det till problem med nedfallna träd och tak som blåste av. Tågen fick också problem och på centralen i Stockholm var det smockfullt av folk som inte kom någonstans. I detta fall får man väl ändå säga att SJ var oskyldiga till skillnad från vinterns tågkaos.

Först blir det jobb och sedan ska jag susa iväg till pållen. I fredags var han hos veterinären och tyckte väl inte att livet var helt på topp. Han var lite stressad stackarn efter att ha åkt hästtransport i blåsten och en spruta i knät. Som kompensation fick han extra många morötter. Men idag ska vi ta en promenad i det fina vädret och det brukar han tycka är skönt. Eftersom han har fått en inflammation i knät så får jag inte sitta på honom på två veckor och sedan kommer det att gå långsamt innan han är tillbaka i full sving. Förhoppningsvis så kommer det inte att bli mer problem med hans ben på ett tag. Jag håller tummarna.

Dags att pila iväg för en dag med mina härliga kollegor.

Ha en skön söndag.

Tjingeling

2 kommentarer:

OhioGirl sa...

I really thought I would be blown away in that storm too - was all set to end up in Oz!! Great blog, I am looking forward to reading (and trying to understand!!) more...

Camilla sa...

OhioGirl:
Welcome!
Just had a quick look at your blog & saw that you now live in Stockholm!
Hopefully you will understand most of my writing, even if it sometimes might be hard:) Don't be afraid to ask for clarification:)

Looking forward to follow your blog as well.

Take care.