onsdag 13 april 2011

Uppe med tuppen

Vad är det som händer? Vaknar astidigt, typ 6 varje morgon nu och det är totalt omöjligt att somna om. Så efter att ha legat och vridigt mig som en orm i sängen i 20 min gav jag upp. Lika bra att gå upp så att inte hela dagen känns som om jag vandrar runt i någon slags dvala.
Så nu sitter jag här med en kopp rykande hett kaffe och försöker få kroppen och hjärncellerna att vakna till liv.
Vädret gör det ju inte precis lättare att vakna, grått och trist med regn som liknar hårspray. Ja, ja det är bara att gilla läget.

Snart är det dags för den stora bröllopssäsongen att köra igång. Och för någon månad sedan fick jag en väldigt inbjudan till min kusins bröllop i sommar. Det ska verkligen bli väldigt roligt för då brukar alla kusiner och släktingar samlas och det finns en chans för oss alla att träffas.
Lika stort bröllop som för dessa två lär det knappast bli.


Bild lånad från nätet
Och det ska man nog vara tacksam för. Läste någonstans att 1500 (eller var det 1900?) gäster var inbjudna till vigseln mellan prins William & Kate Middleton som äger rum den 29 april, förutom alla de som kan se det hela via TV vill säga.
Garanterat kommer det bröllopet som jag ska på att bli bra mycket roligare.
Så snart är det dags att ge sig ut på jakt efter något att ha på sig. Det är inte alltid helt lätt, men i värsta fall får jag väl ge mig av till en betydligt större stad för att göra en djupdykning i affärernas utbud.

Vad händer idag då? Ja, inte mycket skillnad mot igår. Dvs först jobb och sedan iväg till den fyrbenta älsklingen. Sedan ikväll kommer syrran förbi en sväng. Kul att prata med henne lite. Och så måste jag komma ihåg att ringa bästa väninnan som jag egentligen skulle gjort igår, men istället somnade jag som en sten i soffan.

Dags att dra snart.

Ha en skön dag.

Tjingeling

1 kommentar:

Magdalena and Co in US sa...

Vi har regn regn REGN. Kungliga bröllopet poppar upp här och där. Amerikanarna har ju engelska hovet som favorit. Själv får jag erkänna att jag är rätt ointresserad av deras bröllop. Ha en bra dag!