torsdag 7 april 2011

Dyrt, minst sagt

God morgon världen!
Vaknar upp till en dag med sol men också väldigt mycket blåst. Och värre ska det tydligen bli, så nu gäller det att hålla i hatten. Fixa till sig i håret är väl knappt att tänka på ens. Man ser ju ut som ett troll efter att ha vistats ute ett par minuter ändå. Samma prognos gäller tydligen för imorgon.

Igår fick jag väl en mindre chock när jag susade förbi en bensinstation och fick syn på bensinpriset. 14,48 kr/liter!! Är de helt galna?! Jag är tacksam för att jag bor nära stan och kan promenera in dit på en kvart, men det är ju inte överallt det går att ta apostlahästarna.
Jag får nästan ångest när jag tänker på att jag måste åka och tanka den här veckan.

Det händer inget särskilt här, livet bara rullar på som vanligt med jobb och besök hos pållen som för övrigt ska åka till veterinären imorgon och få fotleden undersökt. Det innebär att han kommer att få extra många morötter imorgonkväll när jag träffar honom. Det måste han ju få eller hur?

Nej, nu är det dags att dra iväg till jobbet.

Ha en skön dag.

Tjingeling

2 kommentarer:

Nena in da USandA sa...

Buuh, vad dyrt! I Indiana klagas det på bensinpriset som närmar sig 4USD/Gallon, vilket är extremt dyrt egentligen, men i svenska ögon fortfarande rena reapriset... VI köpte en Mustang med en V8-motor som vi ska ta hem till sommaren när vi utvandrar till Sverige - inte så fiffigt kanske.
Passa på att bunkra upp med lite morötter till hästen istället, de verkar ge mer valuta för pengarna! :)

Camilla sa...

Magdalena:
Ja, det är gräsligt dyrt. Och värre lär det väl bli mot sommaren. Vågar inte ens tänka på vart det kommer att sluta.
Till mustangen får du nog köpa ett gäng fodermorötter om du inte ska bli ruinerad:)
Är det nästa sommar ni flyttar hem?

Kram