fredag 21 januari 2011

Så kan det gå

Sitter och slöläser Aftonbladet och fastnar på ett heluppslag om de Svenska Hollywoodfruarna Anna Anka (eller ja, hon är ju inte fru längre) och Maria Montazami.
Dessa två kvinnor kunde ju inte vara mer olika, enda gemensamma nämnaren är att de kommer från samma land. Men medan Anna har en tunga lika vass som ett rakblad har Maria raka motsatsen. Snäll och omtänksam. Det finns väl inget ont i den människan alls. Maken till omtänksam person får man väl leta efter.
Ankan, som jag visserligen aldrig gillat, har skapat rubriker som nog ingen människa i världen skulle vara stolt över. Visserligen har hon gjort några halvtaskiga serier i TV3. Nu senast när hon skulle få några svenskar i form. Urtrist om ni frågar mig. Men förutom det har det varit väldigt tyst om henne. I motsats till Maria som har fått ett fullkomligt fantastiskt genombrott här hemma. Hon gör bland annat reklam för Max Hamburgare och Ving, och i den reklamen är hon lika snurrig som vanligt. Och senast ikväll var hon med i Let's Dance och levererade resultatet. Tofsprytt så klart.
Maria är en kvinna som just nu har många järn i elden. Det är kollektioner med väskor, hundhalsband, tofsar och doftljus som är på G. Snacka om att ha skapat sig ett starkt varumärke bara genom att vara en genuint snäll och vänlig person!
Ankan är på fallrepet medan Maria lyser starkare än Polstjärnan. Inget snack om vem som har tjänat mest på sin attityd.
Så kan det gå.

1 kommentar:

Annika sa...

GILLAR jag!!
Även om jag inte alls förstår mig på MM.
Men jag gillar att snällhet vinner!!
WAY to go!!
Absolut way to go, så det har hon ALL heder av!
Tänk vad Ankan dissade MM och den andra kvinnan som var med i serien.
Skrattar bäst som...

Kram!