lördag 8 januari 2011

Nu är det igång

Ja, Let's Dance alltså som körde igång igårkväll. Iår behöver vi iallafall inte se män som är så dåliga att man tycker att det är pinsamt där man sitter i soffan. För vem kan glömma Peppe Eng eller Lasse Brandeby som, när de väl rörde sig, mest liknade ett par felprogramerade robotar. Den förstämnda försökte röra sig efter bästa förmåga medan den senare mest stod still. Det var rent pinsamt.
Igår fick vi bl a se en Alexander Rybak, norrmannen som vann melodifestivalen med sin fiol, flyta fram i en vals med ett leende över hela ansiktet. Samt en annan kille som heter Figge och tydligen är skådis och som verkligen var kanonbra. Redan efter första programmet! Hoppas att formkurvan håller i sig.
Dessa två killar var absolut kvällens höjdpunkt. Det kan nog bli en riktigt intressant säsong.

Dagens planer är ganska flexibla, men vi ska ta oss ut till Modehuset för att spana lite. Sen ska jag börja fila lite på en jobbansökan medan T kollar på amerikansk fotboll.
Det kan nog bli en riktigt bra dag tror jag:) Det gäller ju att ta tillvara tiden nu innan T åker tillbaka över havet. Det försöker vi inte tänka på nu.

Ha en trevlig lördag.

Tjingeling

2 kommentarer:

Annika sa...

Ja, vad pinsamt det är när det drar in kassaskåp i det programmet. jag har visserligen bara sett den amerikanska versionen, men här finns det alltid ngn med som inte kan...
KAN tro att Rybeck var BRA!!! Verkligen.
Ska spana in det på fyran när jag har tid.
KRAM!!

Camilla sa...

Annika:
Faktiskt bästa premiärprogrammet någonsin måste jag säga. Så det måste du kolla in sen någon gång.
Skönt att slippa de värsta kassaskåpen. Elller kanske de kommer? Frank Andersson är ju med, och då kan vad som helst hända:)

Kram