onsdag 5 januari 2011

Div observationer

Nu kör snart diverse program igång igen efter helgerna. Först ut är Lets Dance. Och i år är Björn Ranelid med. Det ska bli kul att se hur denna ordkonstnär hanterar komplicerade fotarbeten. Kanske är han lika bra på det som att få ur sig en hel massa ord.
Just nu sitter han hos Malou i Efter tio tillsammans med bl a Maud Olofsson. Hittills har han varit ovanligt tyst. Kanske inte så konstigt när pratkvarnen från norra Sverige sitter bredvid. Karlstackarn får väl inte en syl i värdret.
Peter Jöback är också med hos Malou. Men hur ser karln ut? Han har någon slags hästsvans och ser mest ut som någon slags flamencodansare. Nej, vet du vad Peter. DET var inte snyggt, alls.

Andra observationer som inte har ett smack med TV att göra är snöskottarna Volvohandlarens tak, tvärs över gatan. Maken till långsamma har jag nog aldrig sett. I en vecka har de skottat och det verkar som om de skottar på samma ställe hela tiden för inte sjutton har de kommit längre. Jag tror fasiken att de får betalt per minut istället för per timma och försöker dra ut på jobbet så länge som möjligt. Måste säga att de lyckas bra med det:)

Tragiskt värre är dödsfallet som inträffade på Slottet under nyårshelgen. En kvinna blev inlåst på borggården och frös ihjäl. Hon bodde på ett särskilt boende och gillade att vistas på slottet. Däremot blev hon tillsagd att de skulle låsa men på något vis så måste hon ha gömt sig undan innan porten låstes. Nu går det faktiskt att ta sig ut därifrån även om det nu skulle vara så olyckligt att man blir inlåst där då det finns en nödutgång som går att öppna inifrån. Däremot kanske kvinnan inte riktigt hade sinnesnärvaro att gå runt och känna på diverse dörrar.
Tragiskt är det hela i villket fall som helst, och kanske värst måste det kännas för den stackars vaktmästare som hittade henne.

Nog med observationer för idag. Snart är det dags att motionera pållen. Och mig själv:)

Tjingeling

Inga kommentarer: