fredag 25 september 2009

Bara mummel...

Annu en dag med harligt vader. Och utan fuktighet, underbart.
Idag har jag faktiskt inte gjort sarskilt mycket. En promenad med jycken och lasning av en massa tidningar som jag nu kan slanga. Och pratat med mamma. Och dar hade det minsann hant grejer. De har en bil staende i garaget, avstalld. Ja, jag vet det ar inte klokt men sa ar det. Av nagon marklig anledning sa har bakrutan pa den exploderat. Alldeles av sig sjalv! Ja, du milde vilket mankemang det blir nu da bilskrallet endast har garageforsakring. Med andra ord sa far man ju inte kora den. Men smart som jag var sa kom jag ju pa att sist de bytte olja pa den sa kom snubben och hamtade den och slangde pa grona platar. Hoppas de kan losa det pa samma vis denna gangen och slippa allt krangel.

Ikvall blir det kanske middag ute. Det ar alltid mysigt. Vi ska bara ta det lugnt for imorgon vantar en dag pa galoppbanan. Det ska bli kul. Jag ar en mycket forsiktig spelare och spelar endast for spanningen. Rakar jag vinna sa ar det bara en bonus.
Ha nu en riktigt trevlig fredag och helg alla darute.
Och ett stort grattis till mina kusiner, C som har blivit pappa for forsta gangen och M som blev farbror.

4 kommentarer:

Taina sa...

Ojdå! Bara så där. PANG!

Visst är det skönt att gå ut och äta. Det hade vi också tänkt göra men nu blir det hemlagad pizza istället.

Ha en fin helg.

Kram

Camilla sa...

Taina:
Javisst vet du. Det verkar ju inte klokt! Men nan glasnisse sa visst att det kan handa pga av att det ar stora spanningar i rutorna.
Kram

Annika sa...

Camilla, hur länge blir du kvar i US denna ggn?
Kram!

Camilla sa...

Annika:
Jag aker tillbaka den 15 nov (tror jag det var, maste nog kolla nar det borjar narma sig). Och det blir inte sa kul, men T kommer over till jul.

Kram