måndag 9 maj 2011

Lugn och skön helg

Nja, inte precis. Eller rättare sagt inte alls. Jobbat som en slav hela helgen. Men jag hoppas att ni andra har haft en riktigt skön helg:)

Det verkar som om sommaren kommer tidigt här iår (hoppas inte). För vad annat kan man tro när kvicksilvret nu närmar sig, och överstiger, 20 grader? Helt underbart väder, men jag vill gärna ha detta hela sommaren också, så jag håller tummarna för att det blir så.

Apropå sommaren så läste jag att ingen mindre än Måns Zelmerlöv ska leda Allsång på Skansen, ett mycket bra val tycker jag för, till skillnad mot Anders Lundin, så kan han ju sjunga. Riktigt bra till och med. Premiären är 28 juni.

Igår zappade jag in  Carrie Fishers show Wishful drinking. Hysteriskt roligt om ett ganska trassligt liv där hon i en enmansshow bjuder på allt från sitt, minst sagt krångliga, släktträd med en drös Hollywoodstjärnor till hur hon blev "inbjuden" till olika avgiftningskliniker. Skönt med folk som inte tar sig själva på alltför stort allvar.

Nej, nu är det snsart dags att dra iväg till jobbet. Ska bara stjälpa i mig en kopp kaffe först som förhoppningsvis får mig att vakna till ordentligt.

Ha en bra dag.

Tjingeling

1 kommentar:

Stef sa...

Jo vi får verkligen hoppas att det fina vädret håller i sig denna sommaren så det inte blir superkallt i Juni som det blev förra året! kram