måndag 16 maj 2011

Åter på banan

Äntligen verkar allt krångel med Blogger vara löst. Tack och lov säger jag bara.
Å andra sidan har jag ändå inte haft särskilt mycket tid till att skriva den här helgen. Stalltjänstgöring  både igår och idag, dessutom var jag idag tvungen att åka till jobbet ett par timmar mitt i allt. Kris var ordet för dagen. Det verkar vara ett populärt ord på mitt jobb just nu. Jag blir lite trött när folk inte fattar när jag säger att jag absolut inte kan jobba. Hur svårt kan det vara att förstå det för en svensktalande människa?
Jaja, nu är det avklarat. Och när jag väl kom hem var jag nästan svimfärdig av hunger. Magen skrek som om det var en tigerunge därinne. Så det blev Mc D för att hämta upp något att tugga på. Inte den bästa maten när man är vrålhungrig, men det stillar iallafall det värsta. Efter att kastat mig över käket som en tiger så måste jag ha slocknat av i soffan en timma eller så.
Jag som tänkt se Sverige ta VM-guld i hockey fick istället se Finland vinna. Grattis Finland säger jag bara. Och mer tänker jag inte orda om det:)

Däremot kan jag säga ett ord eller två om mamman i Kalifornien som jag läste om igår. Hon har en dotter som är 8 år och deltar i skönhetstävlingar. Inte märkligt med det. Men vad som verkligen fick mig att reagera är att mamman sprutar in botox i den lilla tjejens ansikte! Hur fasiken är människan funtad? Mamman säger att dottern inte gillar skrattrynkor. Men då undrar jag, vilken åtta-åring har skrattrynkor? I det läget är det nog inte den lilla tjejen som har några åsikter i frågan, utan det är mamman som har fått en knäpp. Jag tycker att mamman borde anmälas för hon verkar helt vrickad om någon frågar mig.

Annars händer det inte mycket här. Vädret är som det är. Det snackades mycket om regn hela dagen idag, men det har inte kommit en droppe. Ja, förutom under natten till igår. Men det var bara som ett spel för galleriet. Det är snustorrt överallt. Brandfaran når väl snart rekornivåer för maj.
Tro mig, jag gillar inte regn. Men å andra sidan börjar det snart likna en öken om det inte börjar regna. Får väl ta och smörja in pållens hovar på tisdag så att de inte börjar spricka.
Apropå hästar kan jag meddela att vi har en hingst i stallet och den stackarn verkar ha fått överslag i hormonerna eller något liknande, för han är helt galen. Visserligen är han jättesnäll ihagen, men när han kom in idag förvandlades han till en galning. Dr Jekyll och Mr Hyde kanske ligger nära till hands just nu:)

Ok, nu verkar det som om John Blund äntligen är på väg att besöka mig. Så då ska jag nog passa på att bädda ner mig med en skavllertidning. Jag var hemma hos mamma igår och hämtade en bunt. Perfekt att ha i handen när man somnar så man inte vaknar upp med en vasst bokhörn som håller på att sticka ut ögat på mig:)

Hörs imorgon, om Blogger vill:)

God natt

4 kommentarer:

Caroline sa...

Ja, den dar kvinnan i Kalifornien har nog gatt in i en psykos...
Nar hon sager att det inte ar nat giftigt hon sprutar in sa inser man ju att hon har ingen aning om vad hon haller pa med!
Man kan bara hoppas att nan kan fa henne pa andra tankar!
Kram!

Camilla sa...

Caroline:
Ja hon verkar absolut inte klok. En sak om hon sprutar in botox på sig själv, men på sin dotter. Jag bara skakar på huvudet och hoppas att hon tar sitt förnuft till fånga. Om hon nu har något, för vilken sund människa går ut med det i tidningen?

Kram

Annika sa...

Ja, jag såg det där om kvinnan i CA. Otroligt.
Som tur är tycker ju alla att hon är ett whack-case, men stackars BARN!!
OCH så kan man fråga sig; vad är det för läkare som går med på detta???
Kram!!

Camilla sa...

Annika:

Tydligen beställer människan botox på nätet och injecerar det själv på det stackars barnet! Gode Gud, vilken människa! Hoppas någon sätter stopp för henne.

Kram