torsdag 26 maj 2011

8 sanningar

Nu ska jag minsann äntligen ta tag i utmaningen som Lotta skickat min väg. Du får ursäkta Lotta att det tagit sån tid, men det har varit full rulle här den här veckan och jag var tvungen att fundera lite:)
Men nu kör jag igång. 8 Sanningar om mig själv.

1. Jag är en sån där känslig typ som gråter till filmer och även i andra sammanhang kan det rulla en liten tår. Bröllop och sånt. Ibland kan det nästan vara pinsamt, men så är det:)

2. Rött nagellack och läppstift älskar jag! Oavsett om det är inne eller inte. Sånt bryr jag mig inte om när det är något som jag verkligen gillar. Läppstiftet blir tyvärr oftast liggande nuförtiden. Jag fattar inte varför om jag ska vara ärlig. Kanske dags att ändra på det.

3. Jag kör gärna bil. Gärna fortare än vad det står på skyltarna;) Och så ska det vara bra musik, som jag gärna sjunger till. Fast bara när jag är ensam, och det ska nog mina passagerare vara glada för.

4. När jag var yngre drabbades jag av någon slags träningshysteri. 6 dagar i veckan travade jag iväg till gymmet och körde olika pass. Step tillhörde min favorit. Har provat nu, men har inte hittat något pass som är kul. Det får inte vara alltför komplicerat för det är inte meningen att jag ska träna hjärnan, utan kroppen.
Å andra sidan hinner jag inte nu för pållen tar tid.

5. Jag vill gräna vinna, särskilt när jag och T spelar kort. Men det händer i princip aldrig. Men däremot brukar jag kunna pricka in lite vinnare när vi är på galopp. Fast det kanske beror på mitt sätt att spela:) Men favoriter spelar jag aldrig på. Fy, så trist.

6. Har aldrig varit någon morgonpigg typ, men nu helt plötsligt så vaknar jag i princip alltid innan klockan ringer. Har det något med åldern att göra?
Däremot så vill jag gärna vara själv på morgonen. Stress förstör hela dagen för mig.

7. Läser mycket tidningar och gillar att hålla koll på vad som händer. Böcker gillar jag också, men just nu har jag inte ro att bara förlora mig i böckernas värld. Men det kommer nog tillbaka snart.
Och så läser jag en bunt skvallertidningar som mamma förser mig med. Perfekt sängläsning när jag är trött. Kan somna med en tidning i näven och lampan tänd. Det händer ganska ofta:)

8. Jag är gräsligt nyfiken. På allt och alla. Och så älskar jag att prata. Munnen glappar oftast och får jag inte prata på ett par dagar så håller jag på att gå åt. Då blir det värre än någonsin. Stackars omgivning:)

Jaha, det var 8 sanningar om mig. Det var inte helt lätt att klura ut bra saker att skriva kan jag säga, men jag gjorde ett tappert försök:)

Jag kommer inte att skicka vidare utmaningen, men om någon plockar upp tråden så hör gärna av er så jag kan kika in hos er.

Nej, nu är det dags för ett par koppar kaffe till så att jag vaknar upp ordentligt innan det är dags för dag 6 i rad på jobbet. Jag börjar bli trött i kroppen nu och ser fram emot min första hellediga helg sedan mars. Då ska jag ut på stan och se om jag hittar en klänning till bröllopet som jag ska på i sommar. Skor har jag redan köpt.

Ha en skön dag.

Tjingeling

4 kommentarer:

Magdalena and Co in US sa...

Roligt att läsa dina sanningar :) Kram

Marie sa...

Jag tyckte att det stämde fullt ut! Camilla i ett nötskal! ;-) Saknar dig vännen! vi måste ses snart! Kramar!

Camilla sa...

Marie:

Visst hade jag fått till det ganska bra:)
Jag saknar dig också. Tänker ibland på våra myskvällar med vin och prat. Det var tider det;)

Kram

Annika sa...

KUL att läsa!!
Jag har också blivit mkt morgonpiggare med åren.
OCH step-klasser var verkligen en favvis för mig på gymmet. Kram!!