tisdag 23 juni 2009

Magiska sommarnätter

Var ute med en kompis och kollade in rean en snabb sväng igår. Jag är ingen reafantast precis, men lyckdes få med en top hem för 50kr. Jag som hade sagt till mig själv att det inte skulle bli fler toppar, men men den är i en färg som jag inte alls har i min garderob så då räknas det knappt ;) eller hur?
Därefter tänkte vi gå och fika, men det slutade med att vi åkte ner till ett ställe vid slottet och käkade istället. Jättemysigt att bara sitta och prata lite.

Det var en sån där underbar sommarkväll som är bland det bästa med den svenska sommaren. Riktigt mörkt blev det nog inte förrän vid 01-tiden, och sen går ju solen upp igen vid 3-snåret. Jag älskar dessa magiska svenska sommarnätter.
Annat var det när jag jobbade på ett kryssningsfartyg och vi var i Karibien. Himmel, det var ju som att dra ner en rullgardin. Ville man se solnedgången så gällde det att vara snabb annars missade man det hela för sen var det kolmörkt. Tidigt gick solen ner också. Men vilken stjärnhimmel! Det var avkopplande att sitta ute och se månen glittra i vattnet och titta på stjärnorna som kändes väldigt nära.

Nej, nu ska jag ut i solen lite innan det är dags att njuta av sommarnatten.

Tjingeling

Inga kommentarer: