måndag 16 februari 2009

Mycket trevlig dag

Har haft en väldigt trevlig dag. Det började med en ansiktsbehandling på förmiddagen. Himmelskt skönt måste jag säga. Det känns alltid skönt att bli ompysslad och bara kunna slappna av och njuta. Det är verkligen lyx tycker jag.
Efter att ha avklarat detta var det dags för nästa punkt på dagordningen, att följa med en kompis till bröllopsbutiken för att titta på brudklänningar. Oj vad många fina känningar det fanns. Min uppgift var att agera hjälpreda med påklädning och att fälla seriösa kommentarer. Vi hade efter ett tag hittat två brudklänningar som satt bra och passade hennes stil. Men letandet är inte över utan har bara börjat.

Därefter bar det av hem en sväng för lite lätt lunch och en liten tupplur. Nattsömnen hade tyvärr inte varit något vidare så jag var ganska trött.
16.30 ringde min vän Mats och vi bestämde att ses en timma senare för att inta middag på Stekhuset. Han bor inte här längre utan i Norrköping sedan 1½ år tillbaka så det blir tyvärr inte att vi ses så ofta längre. Han hade med sig en vän som var på samma brandkurs som han själv. Middagen var väldigt trevlig med mycket prat och skratt. Maten var det heller inget fel på. Däremot var servicen vansinnigt långsam. Det var ju inte mer än 6 gäster som fanns därinne, så det borde man kunna ha klarat av lite snabbare. Men men..

Imorgon blir det nya äventyr då jag på eftermiddagen ska hem till min kompis K och få mina naglar fixade. Det ska bli spännande då det är första gången för mig. Det ska bli jättekul att träffa henne igen för det var nästan tre veckor sedan sist.

Ikväll blir det hyfsat tidigt i säng och så hoppas jag på en god natts sömn.
God natt

1 kommentar:

Katja sa...

Herregud! Är det tre veckor sen....? På tiden alltså. Ses i morrn. Kram : )