söndag 22 februari 2009

Hit och dit

Sånt ruskväder det har varit, men nu verkar det vara töväder. Vet faktiskt inte riktigt vilket jag föredrar.




Kollade in på vän Katja's blogg och blev helt vettskrämd! Hon hade satt på sig någon fruktansvärd näsa! Jag kände inte ens igen henne! Milda makter, det är illa när man inte ens känner igen sin bästa vän.




Dagen har tillbringats med min älskling via webbkamera. Tack gode gud för teknikens under! Vi har faktiskt tittat på hundar. Och har hittat den perfekta rasen, Cavalier King Charles Spaniel. T har ju en hund och vi vill hitta en kompis till henne, och så vill jag faktiskt vara med och köpa min egen hund för en gångs skull.


Vi har kollat runt och det verkar inte finnas så många uppfödare i New Jersey. Men vi kan tänka oss att resa ganska långt för att hitta den hund vi vill ha. Sadie (Shetland Shepard), Tom's hund, kommer att bli helt överförtjust ( hoppas vi). Vi har läst på om rasen och båda tycker att den borde passa oss.

Imorgon ska jag skicka in ett flertal jobbansökningar. Har hittat flera intressanta, får väl se vad som händer. Sen ska jag också fortsätta att skriva på mina artiklar (en på engelska & en på svenska). Det tar lite tid då man måste hitta ett flertal källor. hmmm. Men det ska nog lösa sig med tiden.

Hade en synnerligen otäck dröm precis innan jag vaknade. Drömde att några försökte råna mig i mitt eget hem. Undrar var alla dessa konstiga drömmar kommer ifrån. Och vad de betyder. Har faktiskt aldrig vågat mig på detta med drömtydning. Kanske lika bra det :-)

Har tyvärr inget mer att tillägga idag mina vänner.
Imorgon är en annan dag.

Tjingeling

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen! Vad härligt det var att prata med dig en liten stund i lördags, synd bara att det inte blev längre. Vi får höras i veckan istället. Helgen har varit kanon! Fick 3 otroligt fina röda rosor av Kristian i lördags. =) Svävade på små moln! tänk vad lite det krävs! Hoppas att du också hade det bra! Kram!

Anonym sa...

Min doter har köpt en likadan hund och han är så charmig.
Christina
www.grandmother.blogg.se

Katja sa...

Hahaa, visst vr bilderna fina??
Du ska inte söka jobb! Du ska flytta till USA!
Få ändan ur vagnen och åk till din darling NU...
Kramar/K