fredag 6 februari 2009

Bilkörning & avkoppling

Hörde på radion idag om en kvinna som har gjort teoriprovet för körkort mer än 770 gånger! Och hon tänker inte ge upp! Jag måste säga att det inte är något fel på hennes vilja ialla fall. Kanske borde deltagarna i Sveriges värsta bilförare i TV4 överväga att besöka en trafikskola igen. Himmel, de är ju fullständigt livsfarliga! Man undrar ju verkligen hur de lyckades få sitt körkort. Det är ju skrämmande att det finns folk som dessa bakom ratten. Det är ju ungefär lika galet som att sätta en knapp- och spakälskande 5-åring i en stridsvagn mitt i ett bostadsområde.
Hoppas att bilförarna från TV håller sig långt ifrån mig.

Nu ska jag stoppa ner mina fossingar i ett fotbad och avnjuta ett gott vin. Med andra ord blir det en avkopplande fredagskväll.
Dessutom får mina luktsinnen sitt då jag har köpt en ny waxtart från Yankee Candle. Doften för veckan är Peach & Sweet Berries. Mmmm det luktar vanvettigt gott :-)
Det finns en butik här i min stad som säljer några av dessa ljus & produkter. Men höjdpunkten är att besöka en Yankee Candle Shop i USA. Massor med härliga dofter och större utbud än på websidan att botanisera bland. Jag brukar alltid förse mig med några favoriter och någon ny doft.

Nej nu ska jag njuta lite av mitt fotbad.
Fortsatt trevlig fredag

Inga kommentarer: