torsdag 12 februari 2009

Hur många är för många

Läste om kvinnan i Kalifornien som fått åttlingar! Först och främst verkar hon allt annat än frisk. Hon hade ju 6 barn innan. Det hon sa i en intervju var att hon ville ha många barn, och att hon skulle ge upp allt för att vara med dem. Ge upp allt kan ju inte vara så svårt för henne då hon inte har något jobb och bor hos sina föräldrar. Jag menar vad har hon att ge upp? Absolut ingenting.
Hennes mentala hälsa verkar, enligt artikeln, inte vara i allra bästa skick så det gäller nog att se upp med vad man säger till henne.
Har lite funderingar på hur man rent praktiskt tar hand om 8 babies. Finns det barnvagnar för 8? Och om det nu gör det, hur kör man dem, de måste ju ta upp en hel trottoar?! Och när ska människan hinna sova mellan blöjbyten och matning?
Hade jag fått 8 barn hade jag blivit helt panikslagen. Stina från Saltkråkan hade säkert föreslagit att jag skulle sälja några för 25 öre styck precis som frun på hennes gata i stan. Nu är det väl tur att hon inte har möjlighet att kläcka ur sig det till denna mamman med tanke på hennes tillstånd. Hon kanske skulle ta Stina på orden.
Det är väl bara att önska de små liven lycka till i livet.

Ha det gott

Inga kommentarer: