lördag 12 november 2011

Mystiskt ljussken

Igår skrev jag ju att solen äntligen visade sig. DET måste varit naturens illvilliga spratt för att få mig på strålande humör för idag är dimman tillbaka igen. Fasen vad trist det är, jag vill bara spy på denna dimma. Det är ungefär som om man har förvandlats till Tummelisa och vandrat vilse i ullen på ett blött får. Ja, ni förstår kanske att molnen mer eller mindre har ramlat ner på backen.

Igårkväll kikade jag ut genom fönstret och fick syn på ett väldigt märkligt ljussken. Först trodde jag att det var någon slags raket, men det insåg jag snabbt att det kunde det absolut inte vara för de lyser inte på samma sätt. Men nu imorse fick mysteriet sin förklaring när jag läste lokalblaskan. Det var en liten meteorit som kommit in atmosfären och då brann upp på färden. Lite häftigt känns det att veta att jag har sett en meteorit:)

Ikväll ska jag kika på Så mycket Bättre och bara ta det lugnt.
Ha en skön lördagskväll.

Tjingeling

7 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Grått är grått liksom. Solen behövs! Vilken skillnad den gör.

Snart är du här och får njuta östkustväder. Fortfarande helt fab och inte kallt.

Kram!

Camilla sa...

Lotta:
Grått kan vara snyggt, men inte ute;) Jag älskar ju solen, och värme. Men den får jag väl vänta på ett tag antar jag.

Om en månad dimper jag ner från tomteland:) Det ska bli så himla kul. Hoppas vi kan ses. Vi ska ju in till NY den 17/12. Kanske vi kan ses då?

Kram

Swedish Army Wife sa...

Nä vad coolt, jag vill också se en meteroit! Vad häftigt, man tänker inte på att det slår ner meteoriter hela tiden på jorden men det gör det ju. Så länge ingen kommer till skada är det bara tufft :)

Annika sa...

Jamen vad coolt att du fick se det!
Det har jag aldrig sett!
Ett fenomen!
Fattar att du är less på dimman, men som sagt snart är du in da US. Idag riktigt varmt, går nog mot 20 gr mitt på dagen.
Kram!!

Loppan flyttar västerut... sa...

Urk din stackare, dimma gillar vi inte, o särskilt inte tusen dagar i rad typ. Man fryser ju ända in i märgen av dimväder med. Snart är du på väg, 4 veckor går fort! Hur länge kan du stanna här?

Mådagskram

mammaxtre sa...

Det grå tynger verkligen. Jag vill också njuta av ett ljussken.

Ha det gott

Camilla sa...

Helena:
Ja, det var ett mycket märkligt ljussken. Men väldigt häftigt att få se.
Kram

Annika:
Det kändes faktiskt väldigt häftigt att se något sådant. Hur ofta händer det typ? STjärnfall kan man ju se ibland, men det här var mycket större:)
Härligt med så varmt. Jag kom ihåg när jag åkte hem i mitten på nov en gång och det var 25 grader varmt. Landade i Sthlm där det var -2.
Kram

Åsa:
Den där dimman höll i sig 2 veckor i sträck! Kallt och ruggigt värre. Men nu har vi haft sol i 2 dagar. Hoppas, hoppas att det håller i sig.
Jag åkeer til USA den 14/12 och hem igen den 8/1. Det blev billigast så.
Kram

mammaxtre:
Den där dimman höll i sig alltför länge. Hoppas nu att vi båda får njuta av solen länge.
Kram