tisdag 22 november 2011

Lite av varje 2

Jag tror att min hjärna har slutat funka. Allvarligt alltså:) Jag såg någon som satt upp adventsljusstakar i fönstert när jag åkte hem från pållen och insåg att det är 1:a advent på söndag! Himmel, imorgon är det bäst att ta ett tag på fönstren i köket så att ljusstaken kommer till sin rätt. Jag ska ha en till i ett annat fönster.

 Jag måste erkänna att jag älskar ljuset de ger ifrån sig, och jag har svårt att plocka ner dem vid tjugondag Knut. Jag har dem  uppe så länge jag bara kan. Ska nog förbaske mig tvätta de där fönstren imorgon och sedan sätta upp dem så att jag kan njuta av dem lite längre:) Något annat pynt blir det inte på denna sidan Atlanten. Jag har en känsla av att T kommer att gå hela vägen med ljus både här och där. Det verkar så. Ok, vi får väl se hur det ser ut. Och jag har lovat mig själv att berömma honom även om jag kan tycka att det blir helt galet. Jag har en föraning om att det kommer att bli MYCKET.

Jag hoppas att vi kan åka til Washington DC och där träffa Annika. Det vore härligt. Och så jag att träffa Lotta i NYC! Vad härligt det vore att träffa svenskar utomladns.

Well, jag ska kolla lite på TV innan det är dags att krypa ner i sängen.

God natt.

4 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Jag är likadan, har svårt att ta ner ljusstakarna. jag har vant mig vid det mjuka och fina skenet ;)

Jag åker till Stockholm men är tillbaka den 26:e så jag hoppas vi kan ses, absolut!

Klart T ska gå all the way nu när du kommer! ;)

Kramar!

Annika sa...

Å kom hit!! Det vore så roligt!!
Bara hojta till om vilken dag det kan bli så ska jag se till att komma downtown
Hoppas!
Förstår om du inte pyntar upp mkt alls hemma. Ingen ide.
Men, däremot kan du löpa linan ut här :-)
Kramar!!

mammaxtre sa...

Visst är det skrämmande att tiden går så fort och att advent plötsligt är här. Vilken härlig resa du har framför dig. lyckliga du!

Camilla sa...

Lotta:
Jag älskar ljuset som adventsljusstakarna sprider. Mysljus:)

Åh, vad kul att du ska vara i Sthlm över jul. Hoppas att den blir riktigt mysig. Och jag hoppas att vi kan ses när du kommer tillbaka.

T kommer alldeles säkert att dekorera mycket om jag känner honom;)
Kram

Annika:
Jag är verkligen sugen på en liten tripp ner till dina regioner. Det hade varit så himla kul. T har tagit flera dagar ledigt från jobbet. Jag har inte riktigt koll på vilka än.
Nej, jag kommer bara att sätta upp 2 adventsljusstakar, men T planerar för fullt tydligen. Ska bli spännande att se hur det ser ut.
Kram

mammaxtre:

Jag skulle gärna stoppa tiden lite för jag tycker att det går alldeles för fort. Och när jag är hos T får den gärna gå väldigt långsamt. Det ska bli skönt att vara där lite längre för då blir det inte så mycket stress med att umgås.
Kram