torsdag 10 november 2011

Fick en blogaward

Jag fick ju en blogaward skickad till mig från Helena för ett tag sedan och nu känner jag att det är dags att ta itu med den:) Tack så jättemycket Helena!
Nu kör vi väl igång då.

1. Varför började du blogga? Det var faktiskt en vännina till mig som började och sa att det var jättekul och att jag borde prova. Och på den vägen är det.
Jag skriver om det som faller mig in. Saker som jag tänker på eller vad det nu kan vara.
.

2. Vilka bloggar följer du? Jag följer en hel massa olika bloggar från olika delar av världen, även om det är många som skrivs av svenskar bosatta i USA. Jag tycker att det är ett helt suveränt sätt att träffa nya människor på, fast en del bloggar läser jag utan att ge mig till känna.
En av mina favoriter av de som jag "smygläser" är Fotbollsfrun härifrån Kalmar. Hon har en ganska vass stil, men jag gillar henne. Hon skriver som hon vill och struntar i vad andra tycker.

3. Favoritfärg? Åh, vad svårt. Jag kan inte bara nämna en för jag har ju massor av favoritfärger. Men jag älskar mycket färg. Turkos, knallrosa, rött, svart är några.

4. Favoritfilm? Jag älskar ju feelgoodfilmer! Några av mina favoriter är Something's Gotta Give, Stekta Gröna Tomater, The Bucketlist och The Holiday. Dessa kan jag se hur många gånger som helst. Sedan finns det en hel drös till med filmer som jag verkligen gillar.

5. Vilka länder drömmer du om att besöka? Min lista är hur lång som helst, men jag vill jättegärna besöka Japan för att det verkar vara ett väldigt spännande land. Kina av samma anledning. Thailand, Australien och Italien. Det finns massor av ställen jag skulle vilja åka till. Och någon gång i livet så har jag tänkt att beta av listan.

Bonusfrågan är: Vilken egenskaphos dig själv är du mest stolt över, och vilken egenskap skulle du vilja byta ut om du kunde? :)
Det var inte så lätt. Men jag har stor empatisk förmåga och jag är väldigt social och snäll. Ojdå, det blev visst tre.
Jag skulle nog inte vilja byta ut några egenskaper, men kanske förstärka några mer på ett positivt sätt. Jag är nog i många fall alldeles för snäll. Ibland skulle jag vilja säga nej utan att det hade gått så långt att jag måste bli arg först. Och i vissa fall vara mindre envis, även om det många gånger har visat sig vara bra att vara det.


Jag väljer en ny bonusfråga att skicka med. Och den lyder som följer: Vilka drömmar vill du absolut uppfylla i livet?

Jag skickar den vidare till alla mina läsare:)

2 kommentarer:

Annika sa...

KUL att läsa dina svar på den här bloggutmaningen.
Jag är så glad att du bloggar och att du följer USA-bloggarna så troget ;.)
Det är så kul att läsa om ditt Kalmarliv också, ska du veta!
Hoppas att du och jag kan ses då du kommer hit i jul. Vore ju toppen!!
Kram!

Camilla sa...

Annika:
Roligt att du gillade det! Och att du gillar det jag skriver även om det är spretigt och mitt liv handlar mycket om lilla pållen:) För mig är det en dröm som gått i uppfyllelse. Jag var ju en riktig hästtjej när jag var mindre.
Men jag har lite funderingar på att något inlägg ska handla om Kalmar i framtiden. Eller regionen. Vi får se.
Det vore jättekul att träffas! Det vore ju dessutom premiär för mig:)
Kram