torsdag 18 augusti 2011

Tiden går, fort

Du milde vad tiden springer på! Imorgon är det ju redan fredag. Jag känner att jag inte riktigt är i fas med tiden. Det känns lite som om nu gäller det att ta vara på sommarens sista skälvande dagar innan det är dags för höststormar och annat mindre trevligt.
Visst kan hösten vara fin när löven skiftar färg och det är en såndär underbar dag med hög luft och sol. Men tyvärr brukar de dagarna inte tillhöra de flesta. Sådana dagar gillar jag, men annars kan jag inte påstå att hösten tillhör min favoritårstid.

Hursomhelst, helgen bestod av en massa roligheter.
I lördags var det dags för den ömma moderns årliga kräftskiva.


Massor av god mat och väldigt mumsiga kräftor. Stämningen var på topp med en massa prat och skratt. Att sedan mitt lag tog hem segern i den årliga kubbtävlingen gjorde ju inte saken sämre precis:) Förra året gick det ju inte lika bra, men det har vi glömt nu.

SÖndagen spenderade jag, mamma och Alice på Ölands Djurpark. Vädret var molnigt, men ändå ganska varmt. Det visade sig vara en jättebra dag att gå dit för det var väldigt lite folk och djuren var mer aktiva.



Fast vissa tog det lugnt och bara chillade lite.


Andra promenerade däremot runt i godan ro. Det var kul att se tigrarna eftersom jag och mamma har fått klappa två av dem när de var små. Veterinären vi besökte då var extramamma till de små tigerungarna och hade dem med på djursjukhuset. Det var en häftig upplevelse måste jag säga. Och nu är de jättestora.

När alla djuren var inspekterade var det dags att åka karuseller. Alice tyckte att det var jättekul att åka Virverlvinden. Och det tyckte jag med, fast inte tre gånger på raken. Efter sista vändan började jag känna mig snurrig i knoppen minst sagt.

Den här veckan har mest rullat på som vanligt. Ja, och så försöker jag läsa lite böcker igen. Bäsat avkopplingen helt klart. Just nu läser jag böcker av Carolina Gynning och Babben Larsson.

Men nu ska jag kolla på En Andra Chans på SVT1, där man får följa några personer som fått hela livet förändrat genom olyckshändelse.

Tjingeling

5 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Oj, så mycket kräftor. Ser himla gott ut! Och vad fina djur ni har i djurparken på Öland. Läcker!

Visst rusar tiden? Jag hänger inte heller med.

Jag har också sett
programmet En andra chans, men bara första avsnittet.

Kram

Camilla sa...

Lotta:
Ja, det var en massa kräftor. Och jag åt så magen stod i fyrkanter:) Klorna är inte så mycket kött i nuförtiden tycker jag. De var supergoda.

Jag gillar väl egentligen inte djurparken på Öland så värst mycket. Jag tycker att djuren har alldeles för liten yta. Kolmården är mer min grej. Men dit åker vi nog nästa år;)

Igår var andra programmet av En andra chans, så nu kan du kika på det på SVT Play.

Kram

Rich sa...

Låter som att du haft det bra! Kramar

zoega59 sa...

Fina bilder

Camilla sa...

zoega59:

Tack så mycket! Och välkommen hit till mitt lilla hörn.