söndag 12 juni 2011

Ett bra byte

Igår hade jag minsann tur. Hade ju köpt en tunika på Indiska som inte riktigt klarade av en första tvätt och igår tänkte jag byta den. Och jag blev så himla glad att det fanns några kvar i min storlek så att jag fick med mig en ny hem. Den ska minsann inte hamna i någon tvättmaskin utan istället blir det handtvätt.
En liten solros fick också hänga med hem som nu står i köksfönstret och lyser upp tillvaron. Hoppas att den inte blir megastor för då får den flytta hem till mamma.
Något besök på den nyöppnade saluhallen blev det inte igår. Det var nämligen fullsmockat med folk. Fick en rapport från syrran som varit där. Däremot tänker jag slinka in där någon dag i nästa vecka när den värsta rusningen har lagt sig, för tydligen var fiskavdelningen väldigt bra.

Eftersom det är mest skräp på TV så gick jag igårkväll iväg till videobutiken för att hyra lite film. Och det är ju himla trevligt att man nu får ha filmerna i en hel vecka nu. Ingen stress med att se dem alltså. Och det är väl tur det eftersom jag lyckades med konststycket att somna mitt i filmen som jag såg igår. Så jag får väl se om slutet idag istället. Så kan det gå.

Dags för kaffe och sedan lite nödvändigt, men tråkigt pyssel här hemma.

2 kommentarer:

Annika sa...

Solros låter trevligt, gillar dem!!
Videobutik också, här är nästan alla videobutiker ett minne blott, vilket jag tycker är trist.
skönt att kunna ha filmerna i en vecka, minns då det var 24 h!! HAHA!!
KRAM!!!

Camilla sa...

Annika:
Det ska vara en miniatyrsort, solrosen alltså. Men när jag läste kunde den bli 1-2 meter hög! Ojdå.
Visst är det bra att få ha filmer i en vecka för då blir det ingen stress. Jag brukar ju hyra ett par stycken när jag väl gör det.
Ett dygn var ju hopplöst, man fick ju sår i ögonen:)

Kram