onsdag 20 januari 2010

Snö ute, sol inne

Utanför faller snön och det ska fortsätta att vara grått hela vecckan enligt väderfolket, men härinne lyser solen. Hur är det möjligt kan man ju undra. Jo det ska jag tala om. Jag och T har nedräkning nu. Den femte mars kommer han att hoppa på flyget till Köpenhamn och dagen därpå kommer vi äntligen att ses igen. Denna gången i Sverige. Första gången för honom så det ska verkligen bli jätteroligt.
Julen blev ju inte alls som vi hade planerat tack vare en fullkomlig idiot till arbetsgivare, men det ska vi ta igen nu.
Tiden kan inte gå nog fort nu. Det är ju alltid så när man väntar, och jag vill ju helst att allt ska ske genast eller helst igår.
Så under tiden får jag väl försöka att fördriva tiden så gott det går. Jag har precis börjat läsa en ny bok och den har efter bara några sidor visat sig vara bra så jag hoppas att den kommer att fortsätta i samma stil.

För den som undrar hur det går med Viktväktarna kan jag meddela att det går åt rätt håll. Inga dramatiska viktminskningar, 2,2 kg på två veckor. Jag är nöjd med att det rullar på i lite lagom fart. Jag är allra mest nöjd med att jag nästan har blivit av med suget efter godis och annat onyttigt. Men en semla ska det ialla fall bli i februari, det har jag lovat mig själv.

Nu ska jag ta en kopp kaffe, men jag återkommer säkert under dagen.

Tjingeling

2 kommentarer:

Annika sa...

HEJ! VAD kul!! Första ggn i Swe alltså!!
STOOOOOORT!!!!
Gud vad spännande. Du får berätta sen. vad ska ni göra? Hur länge stannar han?
Ja, jag minns när Peter kom till sve första ggn, i nov 91. INTE den bästa tiden om man vill att sve ska impa!! men det var underbart roligt!!!

Grattis till gott jobb hos VV!! YOU go!!!
Visst är det inte så svårt med dem?
UNNA dig du en semla eller två....
Var det inte typ 17 points i en semla :-)
Ärligt, när jag gick på VV så unnade jag mig det jag vill på lördagar...och jag gick ner 15 kilo ändå!!

Stora kramar!!!

Camilla sa...

Annika:

Ja, det ska bli jättekul! Det är nästan det enda han pratar om nu:)
Han stannar i 9 dagar så vi ska nog hinna med lite. Inget planerat direkt förutom en tur till Orrefors & Kosta. Har inte varit där på evigheter. Vi tar det som det kommer. Men det ska bli så mysigt.

Tack för påhejningen ang VV! Jag tycker att jag har fått kläm på det nu. Lördagar är också min heliga dag. Men godiset har jag faktiskt skippat o det är jag nog mest nöjd med. Men en semla måste det bara bli. Det är ju så gott.
Det går sakta men säkert åt rätt håll så det ska nog bli bra till slut:) Jag kämpar på.

Kram