måndag 18 januari 2010

Nailzzz


Förra veckan var det dags att fixa till naglarna så jag for över bron till bästa väninnan K. (Bilden blev inte den bästa ser jag nu). Rött glitter med snöstjärnor blev det. Väldigt fina tycker jag. Tack snälla K för att du alltid ser till att jag blir fin:) Massor av prat och knaprande på pepparkakor hann vi också med. Det gäller ju att bygga upp snällhetsförrådet inför året.

Efter några dagar utan snöande så har det nu kört igång igen. Lite mysigt tycker jag allt att det är. Känns som om det var evigheter sedan det var en riktig vinter så det var verkligen på tiden. Och snö är verkligen att föredra framför regn på vintern.

Igårkväll kikade jag på filmen Johan Falk - Vapenbröder på TV4. Jag tror att de har spelat in 6 filmer i den här omgången. Några filmer om Johan Falk har det ju blivit tidigare bl a Livräddarna. Svenskt kriminaldrama när det är som bäst tycker jag.

Helgen har bara flutit förbi utan några större händelser. Jag har bara varit. Låter kanske trist, men den här helgen var det faktiskt ganska skönt. Jag har bara softat med en massa tända ljus och lite Japanmix. Jag har ju faktiskt inte käkat mer än en pytteliten bit choklad på två veckor, det måste banne mig vara rekord. Imorgon är det dags för en ny vända till VV för vägning. Det gick ju bra förra veckan så jag hoppas att det blir positivt besked imorgon också. Det återstår att se. Men jag märker ju att jag inte är lika hungrig längre och att jag äter mindre så något måste väl ha hänt tycker jag. Jag får väl se.

Nu är det dags att plocka ihop grejerna för veckans tvätthändelse.

Tjingeling

Inga kommentarer: