lördag 11 juli 2009

Konstverk


Vilka konstverk Katja gjorde på mina naglar igår! Det tog ett tag med det var det helt klart värt. Visst är de fina?
Efter naglarna var klara tog vi en tur till Bläsinge, på östra sidan av Öland. När vi kom tillbaka var det dags att köra igång med grillning. Tänk vad mat smakar gott i trevligt sällskap. Har inte skrattat så mycket på länge.
Tack så hemskt mycket för en jättemysig heldag & för de otroligt fina naglarna!


I natt har regnet formligen vräkt ner. Det började vid 02-tiden när jag gick och lade mig. Var ju tvungen att prata lite med T när jag kom hem och visa mina nya tassar. Han är alltid nyfiken på hur de kommer att se ut.
Tidsskillnad är verkligen ingen höjdare för det blir aldrig att jag kommer i säng före 00.30.
Vaknade igen vid 5 av att regnet öste ner på mina takfönster, vilket oväsen.
Det regnar fortfarande av och till så idag blir det bara lite plock inne och så ska jag krypa upp i soffan med boken jag läser och bara vara.


Föresten köpte jag biljett idag till Tomas Ledin som spelar i Borgholms slottsruin på onsdag. Syrran och jag ska gå, får väl se om Katja med familj hänger med också.
Jag ville inte köpa någon biljett då de släppte dem för jag visste inte om jag skulle vara här då.
Min syster och jag har varit på några riktigt bra konserter tillsammans genom åren. Bland annat Tina Turner och Eros Ramazotti.
Så igår inhandlade jag Tomas Ledins nya cd. Måste ju ha lite koll på de nya låtarna. Den är riktigt bra tycker jag.


Nu är det uppehåll mellan skurarna så jag ska passa på att sticka ut och köpa lite mjölk och hämta min biljett.


Tjingeling

1 kommentar:

Katja sa...

God morning!! Tack för sist själv! Vad kul vi hade... Tänk att man kan roa sig själv så!?? (Tänkte på mitt/mina anfall). Kul att ni é nöjda med nailsen. Får se om vi åker med på TL. Isak kanske drar till Grekland med kompis på tisdag. Vet nog mer på måndag.. Vi får chansa på att det finns biljetter kvar då. Ska snart ta mc´n ner till din mor... Love U 2 Kram /K