måndag 6 september 2010

Premiärer och nattgäst

Äntligen lyckades jag bli ledig och vädret är rätt skapligt så jag bestämde mig för en tur ut i skogen. Beväpnad med bärplockare och hinkar drog jag iväg på min expedition. Tyvärr blev det inte så värst mycket blåbär. De sjunger på sista versen för den här säsongen, men jag har inte haft så mycket tid till att ge mig ut på några strövtåg i naturen. Men det räcker iallafall till en blåbärspaj eller två:)

Ikväll blir det lugna gatan här hemma. Ska bara titta på TV och roa min nattgäst lite innan det är dags att få det lilla livet att somna. Systerdotter A är nattgäst medan den lilla ängelns föräldrar ska på bio. Tyvärr blir det att gå upp tidigt imorgon, men hon får väl sova över någon annan dag så att vi kan mysa lite.

Kvällens Tv kör igång med Halv åtta hos mig som har säsongspremiär. Det är ju ett helt suveränt matlagningsprogram, men det hade ju inte varit någonting utan Helge Skoogs obetalbara kommentarer.
Därefter kör Biggest Looser igång på samma kanal. Premiär för det programmet. Ska bli kul att se hur det går för de deltagande.
Och sist men inte minst så är det äntligen dags igen för The Good Wife.
Så ikväll kommer jag definitivt inte att drabbas av zapptumme då alla program går på samma kanal.

Imorgon är det jobb igen men som väl är så är jag ledig i helgen, så det blir en kort vecka. Men desto mer att göra så tiden kommer nog att gå väldigt fort har jag en känsla av.

Ojdå, vad tiden går. Jag har ju inte käkat något än så det är kanske dags att slänga ihop något snabbt innan nattgästen dyker upp.

Tjingeling för nu

Inga kommentarer: