tisdag 7 september 2010

Ikväll fortsätter säsongspremiärerna på TV och nu är det dags för Idol. Och faktiskt måste jag säga att jag är positivt överraskad av kvällens kandidater. Många som har varit bra. Men de där som är helt totalt kassa och som sjunger sämre än en katt som har fastnat med svansen i en dörr har faktiskt varit ganska få. Åtminstone i kvällens program. Tack och lov. De klarar jag mig lätt utan. Det är bara pinsamt att se dessa personer som totalt saknar någon som helst självinsikt och som ylar så att de skulle kunna skrämma slag på en hel skock med vargar. Men de kommer säkert att dyka upp längs resans gång.

Nu är ju valrörelsen i full gång och partiledarna dyker upp överallt, både i radio och TV. Tidningarna är ju självklart smockade med artiklar. Och givetvis så blir det, som vanligt i debatter, en hel del angrepp på motparten. Ibland är debatterna intressanta och ibland raka motsatsen. Jag måste erkänna att jag faktiskt inte sett särskilt mycket. Det känns som om allt tuggas om och om igen. Jag har ju lite tid att bestämma mig för vad jag ska rösta på, för rösta det ska jag minsann.

Nedräkningen fortsätter. 21 dagar kvar innan älsklingen dyker upp. Hoppas nu att tiden går snabbt. Men när han väl är här får det gärna gå väääldigt långsamt.

Dags att koppla av med en tidning och sedan blir det tidigt i säng. För imorgon kommer det att bli full rulle på jobbet så då gäller det att vara på topp.

Godnatt

2 kommentarer:

Stef sa...

Jepps vi är nog alla lite trötta på valet just nu, jag har faktiskt förtidsröstat! ´Vad roligt för dig, det är ju inte alls lång tid kvar tills han kommer!

kramar

Camilla sa...

Stef:

Jag röstar nog den 19:e, men jag är grymt trött på alla debatter nu. De säger ju samma sak om och om igen.
Nu hoppas jag att det går fort tills T dyker upp här på svensk jord.

Kram