tisdag 11 augusti 2009

Trådgalge?

(Bild: expressen.se)
Himmel, hur ser Victoria Beckham ut?! Nog att hon de senaste åren har blivit allt magrare, men detta tar nog nästan priset. Snart kan hon väl komma i en Barbie dockas kläder.
Enligt Expressen ska Victoria hoppa in som tillfällig jurymedlem i Idol nu när Paula Abdul har bestämt sig för att inte vara med. Och fotot ska tydligen vara tagen i samband med detta.
Hoppas att de spänner fast henne i stolen med ett säkerhetsbälte, annars finns väl risken att hon blåser bort av vinddraget när de förhoppningsfulla tar ton.
En vän till Victoria säger tydligen att hon rör sig lika mycket som en idrottsman och därför inte går upp i vikt. Jaha, men om hon nu gör det så äter hon ialla fall inte lika mycket som de gör.
Nä Vickan, börja käka lite så vi slipper se dig med de andra medlemmarna i sytrådsföreningen.

8 kommentarer:

Taina sa...

Fy vad läskigt det DÄR ser ut då! Jag förstår inte hur de tänker. Det är ju FARLIGT. Nog för att det är nyttigt att hålla igång men så ska man ju äta därefter också. Detta är tyvärr många barns förebilder och med en dotter som haft ätstörningar blir jag rent ut sagt förbannad på media som ska fläka ut bilder till höger och vänster på folk som ser undernärda ut och tycker det är coolt!

Kramar

Camilla sa...

Taina:
Det är ju främst det att unga tjejer har dessa "skelett" som förebilder som skrämmer mig mest. De får ju en helt snevriden kroppsuppfattning. Det är ABSOLUT INTE snyggt att se ut som ett stycke spagetti!
Hoppas att din dotter har tillfrisknat ordentligt, för det måste ha varit jättejobbigt för er alla.

Stor kram

The Hanssons sa...

Mrs beckham kan få ett par kilon av mig....alldeles gartis... faktiskt jag ger bort dem gratis!!!!what a deal!

Camilla sa...

Nika:
Jag kan ansluta mig till den välgörenhetsklubben också.

Hon ser verkligen läskigt mager ut.

The Hanssons sa...

Camillla,

Jag har ett par ex kvar hemma maila din adress så skickar jag dem.

Stef sa...

Hej hej! Hittade din blogg precis och läste på din profil att du ahr ett långdistansförhållande, det har jag också, min pojkvän bor också i usa, själv bor jag i skåne. Dessutom så la jag märke till att du också avslutar dina blogginlägg med tjingeling som jag gör väldigt ofta...det tyckte jag var roligt! :)

Ha det bra!
Stef

Camilla sa...

Stef:
Hej & välkommen till mitt lilla hörn här i cyberrymden.
Åh, vi har ju redan en del gemensamt. Nu måste jag kika in på din blogg:)
Ha det gott

Camilla sa...

Nika:
Tack så mycket det ska jag göra.
Åker till USA nästa vecka för nga månader. Skickar adressen när jag kommer dit.

Kram