lördag 22 augusti 2009

Svenska templet...

Var en svang pa det svenska templet, dvs Ikea. Och ja, vi kakade kottbullar! Men vilka portioner, tror det var 20 st pa normalportion. Matta blev vi iallafall. Kopte en del bra grejer. Bland annat en ny kudde till mig. Jag kan ju omojligen sova pa en tegelsten! Gjorde det forsta natten och hade sa himla ont i nacken, men nu ar ordningen aterstalld:)
Somnen ja, den ar det lite si och sa med. Somnar som en gris och vaknar igen vid 3-snaret och sen ar jag vaken ett par timmar. Lite trist, men det ska val snart vanda hoppas jag.

Nar jag landade var det 100F (ca 36C?) och det kandes som om jag holl pa att flyta bort nar jag vantade pa att den lilla immigrationsmanniskan skulle bli klar. Gjorde ju inte saken battre av att 2 damer framfor inte hade fattat hur de skulle fylla i sina inresekort. Himmel, hur svart kan det vara? Det star ju exakt vad man ska skriva! Assisterade 3-4 folk pa planet i samma arende. Kanske en ny karriar for mig, hehe. Tror inte det.

Vadret igar borjade bra, men nar vi kom ut fran Ikea vet i tusan vad som hande. Himlen var kolsvart och traden lag nastan dubbelvikta av blasten. Sen, lagom till at T skulle hamta bilen, borjade det att osregna. Kan ju saga att jag var glad over att sta under tak.
Det regnar fortfarande, det ar visst nagon efterslang pa orkanskrallet Bill. Men nasta vecka ska solen atervanda sags det.
Skont for pa tisdag aker vi en svang till Atlantic City. Ska forsoka att spranga banken, inte for jag tror att den risken ar overhangande precis:)
Vi ska titta pa musikalen Fame, ata gott och bara ha det bra. Kanske blir det en liten svang till Cape Cod ocksa. Vi far val se.

Till kusinerna E-M & M, det var jattekul att ses!! Glomde ringa M, for jag somnade som en sten. Forlat. Hoppas det inte drojer flera ar till nasta gang.

Nej, nu ska vi ivag och spana i lite affarer:)

Ha det gott for nu.

Tjingeling

1 kommentar:

Taina sa...

Halloj!

Vi hade tänkt åka till Cape Cod men det fanns inget ledigt där och därför blev det Lake goerge. Vilket i är glada åt eftersom just den helgen var ju Bill där och härjade så stränderna stängdes av. Från oss tog det ca 2 timmar och 45 minuter att åka till Lake George. Var befinner du dig i detta land nu?

Kram