lördag 8 augusti 2009

Osmart värre

Skulle ha gjort en paj igår till mammas kräftskiva som vi ska ha idag. Men jag var alldeles för trött för att påbörja något sådant projekt igår. Himla synd, för nu skiner solen som bara den och jag står här inne och gör paj. Jaja, det är bara att bita i det sura äpplet :(
Men jag kan inte påstå att jag tycker att det var himla smart.... GRRRR.
Men så fort pajskrället är klar så bär det av till stranden.

Tjingeling

3 kommentarer:

Taina sa...

Hahahaha, man ska ALDRIG skjuta upp något. Men ack så lätt det är att göra det, dvs "jag gör det senare". Hoppas du hinner njuta av soen lite i alla fall.
Kramen

Nena in da USandA sa...

Hoppas att kräftfesten blev lyckad, ja, pajen med för den delen! :)

När åker du västerut förresten? Gissar att du längtar!

Tack för cykelpeppning; jag hoppas kunna göra slag i saken, även om det inte blir en så flashig cykel som på bilden... men det är ändå en investering som jag vill göra lite research inför, och så är det roligt att få drömma lite innan! :)

Ha en bra dag!!

Camilla sa...

Taina:
Nej, det har du verkligen rätt i. Och synden straffade sig själv direkt då mammas plåt visade sig vara för stor för min ugn. Bara att göra 2 nya pajer. Var inte så glad på mig själv just då. Men det löste sig:)
Kram

Nena:
Kräftskivan blev mycket lyckad.
Nu åker jag snart, den 20:e!! Och jag ser verkligen fram emot det:) Ja, inte själva resan för jag tycker att det är så långsamt.
Vi har planerat lite löst en del grejer. Kanske åker vi en sväng till Florida också. Vore kul.

Ha det