onsdag 16 juni 2010

I korthet

Idag blir det lite av varje i snabbformat (hmm, får väl se om jag lyckas med det)

Senaste nytt när det gäller vädret idag är SOL. Väldigt trevligt tycker jag även om jag ska jobba. Skönt för alla studenter som har skolavslutning idag så att de inte behöver stå ute och huttra.

Det har varit en jordbävning i Skellefteå-trakten som tydligen kändes ända över till Finland. Den var enligt seismologer, ovanligt kraftig för att vara i Sverige.
Moder Jord kanske försöker skicka, oss som vandrar runt här uppe på ytan. ett meddelande?

Nu är det kaos i flygtrafiken igen. Och denna gången är det inget askmoln som ställer till det. Idag är det piloterna som strejkar. Inte för högre lön, utan för att inte behöva ersättas av inhyrda piloter. Jag förstår dem. Vem vill flyga med en pilot som ligger väldigt nära maxantalet timmar han får flyga? Inte jag ialla fall.
SAS kör tydligen som vanligt efter lunch, deras piloter var bara uttagna halva dagen i en sympatistrejk.

Jag fortsätter att kolla på film istället för att kika på VM-fotbollen. Återkommer med recensioner.

På lördag är det då äntligen dags för Victoria att gifta sig med Daniel. Århundradets hittils största historiska händelse i Sverige går av stapeln och det visas precis hela dagen på TV.
Givetvis måste jag spana lite. Bästa väninnan K och jag ska sitta bänkade hela kvällen för att kolla in evenemanget.

Polisen i Boston tog en tjuv på bar gärning. Och det var inte särskilt svårt, för tjuven hade nämligen krupit in i bankomaten inne på ett bankontor. Det var bara att plocka ut honom och sätta honom bakom lås och bom. Inga pengar fick han heller trots sina ansträngningar. Detta måste vara veckans klantigaste tjuv.

I Ohio fick Jesus det minst sagt hett om öronen. Utanför en kyrka stod en stor staty föreställande Jesus, tills häromdagen. Då slog naturens krafter till och blixten slog ner i den 19 meter höga statyn och förvandlade den till ett eldhav. Nu återstår bara ett stålskelett som sträcker armarna upp mot skyn.
Naturens krafter verkar vara starkare än någon slags religion.

Nej, nu är det dags att greja lite här hemma innan det är dags för jobb.

Ha en skön dag.

Tjingeling

Inga kommentarer: