fredag 25 juni 2010

Glad midsommar


Då var det äntligen dags för svenskarnas i särklass viktigaste helg, förutom jul då. Med midsommarkrans i håret skuttandes runt en lövad påle måste se väldigt exotiskt ut för de som inte tidigare har stiftat närmare bekantskap med denna helg. Utländska turister måste tro att vi är skvatt galna. Men vem bryr sig om det en dag som denna? Inte svenskarna ialla fall.
Vädret här på ostkanten har varit väldigt fint hela dagen, tills nu vill säga. Då bestämde sig något otrevligt moln för att dra in. Lagom till jag slutade jobbet. Men jag är optimistisk och hoppas att det bara är tillfälligt. Det är ju varmt ialla fall.
Nu blir det en tur in i duschen innan det är dags att styra bilen över till Öland och midsommarkalas hemma hos den ömma modern. En sak vet jag säkert och dte är att dte blir jordgubbar i stora lass. Här nere är det minsann ingen brist på de röda bären, även om det har rapporterats brist på andra ställen. Tur det:) För det är inte midsommar om jag inte får jordgubbar det är ett som är säkert.
En riktigt trevlig midsommar önskar jag alla!

Inga kommentarer: