fredag 19 juli 2013

Sommaren fortsätter

Nu är det sommar på allvar här på ostkanten. Varje dag är det typ 27 grader varmt, i jämförelse med hur det är på den amerikanska ostkusten är det kyligt, men med svenska mått mätt är det varmt. Särskilt på jobbet, vi har inte a/c så ni fattar, då mina tröjor är helt dränkta i svett varje dag.

Imorgon är jag ledig och då är planen att åka till en strand, bad och sola. Sen ska jag dra iväg och rida. Pållen fick faktiskt ledigt idag eftersom det var så himla varmt. Jag kunde bara inte utsätta honom för att ränna runt i paddocken när det var så himla varmt.

Just nu lyssnar jag på Annika Andreassons Sommarprat, hon som oftast ses i komiska sammanhang, och som blir väldigt personlig. Det är ju sådant man vill höra. I alla fall jag. Jag gillar henne, alltid.

Sommartemperaturerna ska tydligen fortsätta över helgen och jag ska minsann försöka att vara ute så mycket som möjligt. Mina ben är bleka som en mjölsäck så det är dags att göra något åt saken nu.

Dags att försöka sova lite nu.

Tjingeling

4 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Skönt med en dag på stranden!

Har inte lyssnat på så många sommarprogram ännu., senast Kristian Gidlund. Både hans program och blogg är jättefin. Så naket och rättframt om hans svåra situation.

Stor kram
Lotta

mammaxtre sa...

Ingen AC, det låter varmt :-(

Ha det gott

Annika sa...

effLåter bra.
Nej i Svedala behövs ju inte AC så ofta, så jag förstår ju att de flesta verkligen inte har det.
Vissa dagar skulle den behövas. Även hemma.
Lyssnade på Maria Sveland idag. SÅ BRA! Har lyssnat på ganska många program. Alla bra. Kristian G det starkaste.
Kramar!!!

Camilla sa...

Lotta:

En dag på stranden är alltid skönt :)

Det får väl bli några sommarprogram nu när jag jobbar natt. Det är skönt att höra någon prata.

Kram

mammaxtre:
Jadu, utan a/c är det verkligen hett;)

Kram

Annika:
PÅ hotellet behövs verkligen a/c på sommaren. Det blir så in i bänken varmt så det inte är klokt. Men det kan vi väl bara drömma om.

Kram