måndag 13 december 2010

Helgen som gick har inneburit både roliga och mindre roliga händelser.


Lördagen började med jobb för att sedan snabbt hem för att rigga om för julbord på slottet med jobbet. Väldigt trevligt med fördrink på jobbet för att sedan promenera den korta biten till slottet. Halt som sjutton var det då det regnat och snöat under dagen. En halkade omkull på vägen dit, inga skador som tur var.
Maten var god och stämningen på topp. Godast var nog faktiskt Janssons, som annars ute brukar ha en förmåga att vara alldeles för torr. Men denna var krämig och god, precis som den ska vara.
Därefter drog vi in till stan för att fortsätta på Harry's. Mycket trevlig kväll måste jag säga.

I lördags var tidningarna fulla av spekulationer om Victoria är gravid eller inte. Det återstår väl att se. Och när det är bekräftat kommer väl Svensk Damtidning att gå i spinn fullständigt och mer eller mindre bombadera sina läsare med artiklar om den väntande lilla bebisen.

Tidningarna som i lördags var fulla med bilder och reportage från Nobelfesten var istället under söndagen fulla av artiklar om de två explosionerna i Stockholm som inträffade i lördags eftermiddag.
Det verkar som om det är en man som sprängt en bil och sedan sig själv. Förmodligen en ensam man där allt helt klart inte stod rätt till ovanför nacken. Tragiskt, men tur att inte fler omkom i förödelsen. Det kunde ju ha slutat mycket, mycket värre.

Inga kommentarer: