onsdag 8 december 2010

Bara en vecka kvar nu:)

Nu dag som innebär möte på jobbet, ridning och lite annat smått och gott. Ska nog köra igång storstädning här hemma för att sedan släpa upp den gigantiska kartongen från källaren full med julpynt.
För nu är dte hög tid att ta itu med detta så att det hela är klart till T kommer. Han åker ju om en vecka. Det ska bli så himla kul att ha honom här i nästan en hel månad!! Han har redan packat och packat om ett par gånger så risken att han ska glömma något är väl i det närmaste obefintlig:) Bara han får med sig julklapparna till mig så;)
Julklappar till honom måste jag också inhandla och slå in för att sedan gömma dem på ett säkert ställe, vilket troligtvis kommer att bli i källarförrådet. Han är nämligen otroligt nyfiken.

Så här i jultider rinner ju pengarna ut i en väldans fart.
Inte nog med att elpriset kommer att rusa i höjden nu när snön har svept in hela Sverige i ett vitt täcke och kylan slår till, även bensinpriset har nu rusat i höjden. Tydligen har det aldrig någonsin varit så dyrt i december att tanka bilen. Det märkte jag minsann igår då jag faktiskt trodde att det var något fel på bensintanken då summan drog iväg något förfärligt. Jaja, det är bara att betala och se glad ut:(

Dags att ta itu med lite av dagens projekt.

Tjingeling

Inga kommentarer: