söndag 14 november 2010

Senaste nytt

Läste precis senaste nytt på Aftonbladet att Mona Sahlin avgår som partiledare. Med tanke på att sossarna har gjort sitt sämsta val i mannaminne så är det nog ett klokt beslut. Hade man bara kört på i samma hjulspår som tidigare så hade man visat för väljarna att man inte hade tagit resultatet på allvar och då hade det lilla förtroende som finns kvar för partiet förmodligen rasat ända ner i botten.
Nu är det väl bara att hoppas att de väljer en person som folk har förtroende för och att man kan få förnyat förtroende av väljarna. För som det är nu så är de verkligen ute på tunn is. Oavsett om man gillar (S) eller inte så är det hälsosamt med en fler än ett stort parti i Sverige.
Nu får vi väl se hur det hela kommer att bli.

Hollywoodfrun, eller rättare sagt ex-frun, Anna Anka har åter uttalat sig om svenskarna. Och som alla vet så brukar hennes åsikter inte vara de mest intelligenta. Nu har ankan återigen drabbats av hybris och hennes senaste utspel är att hon är bättre än majoriteten svenskar. Ehh, jaha och vad grundar hon det på undrar jag. Dessutom klämmer hon ur sig att om man är självsäker så dömer man inte lika snabbt som osäkra människor. Detta kommer alltså från kvinnan som i ett avsnitt kritiserade makens fans när de var i Atlantic City. Snacka om att göra en helomvändning.
Men nu ska hon tydligen inta Norge för enligt henne så är norrmännen tokiga i henne. Arma norrbaggar! Har de drabbats av ett kollektivt hjärnsläpp? Eller är hon kanske på jakt efter någon förmögen norrman att sätta klorna i nu när maken har släppt henne som en het potatis. Det återstår att se.

Igår var min kusin i stan på en liten turné med kören som hon sjunger i. Jag drog iväg till kyrkan där de sjöng igårkväll. Och vilket drag det var! Kanonbra verkligen. Efter det hela var över så åkte vi in till stan för en bit mat och en massa prat. Det fortsatte här hemma, pratet alltså. Det var verkligen jättemysigt, synd bara att tiden går så vansinnigt fort när man har trevligt. Ibland skulle jag vilja kunna stoppa tiden.

Idag var det dags för ridning och vi tog även en liten tur ut i skogen efter att ha varit mesta tiden i ridhuset. Det är alltid skönt. Tur hade vi också då det började regna precis efter vi kommit tillbaka, så vi slapp bli blöta. Därefter var jag inbuden till bästa väninnan K på middag. Slottsstek stod på menyn. Så himmelskt gott det var! Och att slippa äta ensam gör ju att maten smakar ännu godare. Tack så hemskt mycket för den väldigt goda maten kära K.

Nej, nu ska jag bara mysa i soffan och ta det lugnt. Imorgon blir det nog full fart igen.

Tjingeling

2 kommentarer:

Annika sa...

AA ja, hon griper nog alla halmstrån hon kan.
Visst har väl hennes popularitet, eller vad man ska kalla det, dalat? Upp som en sol...
Kan inte tro att norrbaggarna är nämnvärt galna i henne...

Jo, tror det var rätt av Sahlin att avgå. Hon var nog orsaken till att det gick såå dåligt för S.

Kram!

Camilla sa...

Annika:
AA verkar ha passerat sitt bäst-före-datum. Jag såg ett avsnitt av I form med AA som visas på TV3, men det var ingen höjdare ska jag säga.
Hon har nog fått det hela om bakfoten vad det gäller norrbaggarna. För de borde ju ha mer vett i skallen än så, eller hur?

Tror också att det var rätt att Sahlin avgick. Hon har ju varit rätt tillintetsägande måste jag säga.
De politiker som jag tycker är bäst på att debattera, oavsett partitillhörighet, är Rainfeldt och så Maria Wetterstrand. Hon är ta mig sjutton den enda som pratar så alla fattar vad hon säger.
S behöver någon som står ut lite från mängden tror jag.

Kram