måndag 22 november 2010

Snön är på G

Vaknade upp med fingrar som gjorde ont. Det händer ofta nuförtiden. Men nu känns det tack och lov lite bättre. Jag hoppas att det inte blir värre igen under dagen. För det har jag ingen lust med.
Nu sitter jag och tittar på vädret som idag visst ska börja med regn för att imorgon övergå i snö. Jag är inte alls förvånad för väderfolket har yrat om detta i dagar nu. Tur då att jag i fredags fick på vinterdäcken på bilen så nu behöver jag inte stimma om det iallafall.

Denna helgen är det dags för den årliga julmässan på slottet. På jobbet har vi fullt med gäster under detta evenemang. Tydligen bor en hel del utställare där då det ligger ett stenkast från slottet. Mamma och jag ska gå dit på torsdagkväll. Det är en tradition som vi håller benhårt på. Höjdpunkten är där de säljer allt möjligt som man kan stoppa i munnen. Den avdelningen sparar vi alltid till sist. Lite te, korv och godis brukar få följa med hem. Att provsmaka är ju ett måste. Man måste ju veta vad det är man köper:)
Att gå runt där med mamma under några timmar ska bli mysigt.

Tjingeling

2 kommentarer:

Annika sa...

Tjaa--det
r väl åldern...suck.
Krämporna kommer som brev på posten, gaaah!!!
Vad härligt det låter med ljusmässa!!
Kram!

Camilla sa...

Annika:
Ja, åldern eller utslitning. Jag vet faktiskt inte. Men otrevligt är det.
Julmässan är väldigt mysig och drar alltid en massa folk. Det håller på i 4 dagar och allra bäst är att gå på torsdagen innan alla busslasterna med folk invaderar slottet:) Dessutom har de öppet då till 21 och det är jättemysigt att gå där när det är mörkt ute.

Kram