söndag 25 oktober 2009

Efter regn kommer sol

Idag ar det sol igen. Skont det efter gardagens skyfall. Vi tog en tur till Ikea nar T kom hem fran jobbet. Och av nagon anledning verkar det som om det ALLTID regnar nar vi kommer ut darifran. Sa vis fran tidigare erfarenheter inforskaffade jag ett paraply. Jag sager bara, vilken tur. Nar vi val kom ut stod regnet som spon i backen. Men det var ingenting mot vad som komma skulle. Pa vagen hem vrakte regnet ner sa pass att det i princip var som att kora i varsta dimman. Lite laskigt nar man kanner hur hjulen pa bilen slapper trots 4WD pa. Men vi sag inga olyckor som tur var. Kanske folk blev lite mer forsiktiga nar de knappt kunde se.

Val hemma kollade vi pa klipp med Jeff Dunham, komikern med dockorna. Han ar ju sa himla rolig. Det skulle vara kul att se honom live. Kollade upp hans turneschema och insag att han varit i NJ i fredags!! Men vad fasen!! Snacka om otur. Vi funderar lite pa om vi ska dra till Baltimore idag och se honom dar. Det ar sisadar 4 tim bort. Sa jag tror faktiskt att vi hoppar over det och aker och shoppar istallet.

Nu ska vi ut och rensa hangrannor. Det blev oversvammning i dem igarkvall sa T var tvungen att kliva upp pa taket i morkret och ta bort det varsta. Men nu ska de bli rena igen.

Tjingeling

Inga kommentarer: