onsdag 30 december 2009

Snart är året slut

Nu närmar sig årets slut med stormsteg och då är tidningarna fyllda med summeringar av året som gått och även århundradets första 10 år.
Vad har hänt mig under året då? Ja, jag har tyvärr ganska dåligt minne har jag insett. Satt tidigare och funderade på vad jag skulle skriva om och kom då på att om livet bara traskar på så minns jag inget särskilt.
Men... det har faktiskt hänt saker. Jag har ju börjat att blogga och genom att bara skriva lite så har jag fått kontakt med en hel hög med trevliga människor. Jag vet att jag kan vara dålig på att kommentera, men å andra sidan så gör jag inte det om jag inte tycker att jag har något att säga. Ni ska veta att jag läser era bloggar varje dag, även om jag inte skriver någon kommentar.

Sen var jag ju över hos min älskade T i hela 3 månader. Det var verkligen skönt att komma in i vardagslunken tillsammans. Det blir ju på så vis en helt annan upplevelse. Och vi vet nu att vi verkligen trivs tillsammans, även då vi inte gör en massa saker hela tiden.
Men Florida var riktigt skönt att besöka. Kul att se Fort Lauderdale från land istället från sjösidan.

Jag har även blivit "extramamma" till en bedårande liten hund vid namn Bella. Ägare är min bästa vän K. Bella bodde här hos mig i 1½ vecka då K med familj var på semester och det var hur mysigt som helst. Hon återkommer i helgen för att bo här. Det är mysigt att sova med en liten hund.

Det trista detta år är väl att jul och nyår bara till viss del blev/blir som planerat. En viss person saknas nämligen pga en fullkomligt idiotisk arbetsgivare. Det ska vi ta igen nästa år med råge. Men det är ju ett helt år bort:(
Nu hoppas vi att han ska kunna komma över hit i slutet på januari istället. Håller tummarna så hårt att de måste vara blå vid det här laget.

Vädret kan man ju prata om hur mycket som helst. En vit jul blev det ialla fall, men på juldagen var det slut med det. Här i Kalmar vaknade jag till det omisskänliga ljudet av regn som slog på mina takfönster. Vad fasen var det som hände? Måste ha med global uppvärming att göra. Sedan fortsatte eländet (regnet alltså) och snön som formligen vräkt ner innan jul försvann lika snabbt som en avlöning i december.
I förrgår slog vädereländet om igen, med andra ord det blev iskallt. Och så vansinnigt halt. Att förrsöka ta sig in bilen blev en utmaning kan jag säga.
Nu är det (vid 20.45) -10. Undrar om det kommer att slå nattens rekord på -15,1.

Michael Jackson dog. Jag menar vem trodde det. Han var ju inte så gammal och dessutom var det ju inplanerat en massa konsterter i London. Ja, livet tar oförväntade svängningar. Min gamla idol dog men musiken lever vidare.

Jag har läst flera horoskop för nästa år och de säger alla samma sak, att fiskarna kommer att ha det bästa året någonsin. Så jag får väl tro på det. Inte en dag för sent kan jag säga:) Så jag hoppas att det hela stämmer. Då kan jag och älsklingen förhoppningsvis spendera mer tid tillsammans och förhoppningsvis kommer våra planer att realiseras.

Jag hoppas att ni alla bloggläsare kommer att ha ett riktigt gott nytt år och att 2010 kommer att bli riktigt bra för oss alla.

2 kommentarer:

mammigranten sa...

Vad trist att julen inte blev som planerat! Hoppas ni får mer tid tillsammans snart igen.

Låter bra det där med fiskarna, jag är inte mycket för horoskop men man kan ju hoppas...
Kram och gott nytt år!

Nena in da USandA sa...

Jag hoppas att du och T tillsammans får ett toppenår och att ni får se MYCKET mer av varandra!
Nyårskram!